Válassz egyet a különleges ajándékok közül és házhoz szállítjuk minden hónapban, amit a pénzről, befektetésről tudni érdemes.

Prémium éves előfizetés + TRESemmé hajápoló csomag

Prémium éves előfizetésed mellé most megajándékozunk egy 14.700 Ft értékű TRESemmé hajápoló csomaggal. Az ajándékcsomag tartalmaz egy sampont (400 ml), egy hajbalzsamot (400 ml), egy fejbőrradírt (300 ml), egy hajpakolást (170 ml), egy száraz sampont (250 ml), egy hajlakkot (250 ml) és egy hővédőt (300 ml).

Az ajánlat továbbá tartalmazza a 12 havi magazint, a házhozszállítást és online hozzáférést a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. A termékek képe illusztráció.

13 990 Ft

Prémium éves előfizetés + BioTechUSA ajándékcsomag

Prémium éves előfizetésed mellé egy 20.000 Ft értékű BioTechUSA csomaggal is megajándékozunk. Az ajándékcsomag tartalmaz egy Protein Brownie alapport (600 g), egy Iso Whey Zero prémium tejsavó fehérje izolátumot (500 g), egy One-A-Day multivitamint (100 tabletta) és egy fekete Wave Shakert (600 ml).

Az előfizetés része továbbá a 12 havi magazin, azok szállítása, és digitális hozzáférés a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

Az ajánlat a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A termékek képe illusztráció.

13 990 Ft
Megújítás esetén: 13 990 Ft

Prémium éves előfizetés + St. Paul téli egészségcsomag

Prémium éves előfizetésed mellé megajándékozunk egy 26.970 Ft értékű St. Paul téli egészségcsomaggal, amely tartalmaz egy Silkness (200 ml), egy Calmness (100 ml) és egy Relief (100 ml) szérumot. Készítsd fel az immunrendszered a téli hónapokra, gondoskodj a testi és lelki egészségedről prémium vitamincsomaggal.

Az előfizetés továbbá tartalmazza a 12 havi nyomtatott magazint, a házhoz szállítást és online hozzáférést a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

Az ajánlat a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A termékek képe illusztráció.

13 990 Ft

Prémium éves előfizetés + Treehouses szállás nyereményjáték

Ha ezt az ajánlatot választod, esélyed lesz megnyerni a 8 db, kétfős, egy éjszakára szóló pihenés egyikét a Treehouses noszvaji Superior Lombházban. A Treehouses szállás nyereményjáték 2022 nov. 2-től dec. 31-ig tart, sorsolás 2023. januárban. Kérjük figyelmesen olvasd el a játékszabályzatot: https://forbes.hu/treehouse-nyeremenyjatek-szabalyzata-2023/

A csomag továbbá tartalmazza a 12 havi nyomtatott magazint, a házhoz szállítást és online hozzáférést a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

13 990 Ft

Támogass egy jó ügyet prémium éves előfizetéseddel!

Ha ezt az opciót választod, Forbes előfizetésedből, most 4.000 forintot a Heti Betevő Egyesületnek adományozunk.

A Heti Betevő 9 éve tevékenykedő önkéntesek munkáján alapuló nonprofit egyesület, alapszabályában rögzítetten független pártoktól, vallási felekezetektől. Céljuk tápláló, minőségi "vasárnapi ebédet" biztosítani a rászorulóknak. Budapesten, Makón, Székesfehérváron és Pécsen is működik csoportjuk. Ha szeretnéd jobban megismerni a munkájukat vagy csatlakoznál önkéntesként, látogass el a https://www.hetibetevo.hu/ weboldalra.

13 990 Ft
Megújítás esetén: 13 990 Ft

Prémium éves előfizetés + Vintage Beauty Szemkörnyék Feszesítő Szérum

Prémium éves előfizetésed mellé egy 15.000 Ft értékű Vintage Beauty Szemkörnyék Feszesítő Szérummal (5 ml) is megajándékozunk.

Az anti-aging termék képes a szem körüli bőrfelület jól látható ránctalanítására, ödémacsökkentő, ápoló és hidratáló komponenseket tartalmaz. Rendszeres használat esetén bőrfelület-javító hatású, a szem alatti sötét karikák enyhülnek, a bőr ragyogóvá válik. Reggeli használat mellett két hónapra elegendő, dermatológiailag tesztelt termék.

Az ajánlat továbbá tartalmazza a 12 havi nyomtatott magazint, azok szállítását, valamint digitális hozzáférést a lapokhoz a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

Az ajánlat a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes!

13 990 Ft
Megújítás esetén: 13 990 Ft

Prémium éves előfizetés + MesterAkadémia All In csomag

Forbes előfizetésed mellé most éves MesterAkadémia All In csomagot adunk, így a sikersztorik mellett az összes mester kurzusából és minden Műhely videóból is inspirálódhatsz bárhol, bármikor!

Az ajánlat továbbá tartalmazza a 12 havi nyomtatott magazint, azok szállítását, valamint digitális hozzáférést a lapokhoz a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

13 990 Ft
Megújítás esetén: 13 990 Ft

Prémium éves előfizetés + könyvcsomag a Forbes ajánlásával

Prémium éves előfizetésed mellé ajándékba adjuk Anders Hansen: Edzett agy és Szorongó agy című könyveit. Gondoskodj a fizikai és mentális egészségedről egyaránt a sikerszerző pszichiáter könyvei segítségével.

A Szorongó agy azt tisztázza, hogy miért vagyunk ennyire rosszul, amikor ilyen jó nekünk. Megmutatja, hogyan működik a közérzetünk, és reményt ad, hogy napjaink túlfeszült online társadalmában is jól érezhetjük magunkat.. Az Edzett agy azt fejtegeti, hogyan növeli az agy teljesítőképességét a mozgás, és a sporttal hogyan csökkentsük egyszerre a stresszt és a szorongást, és fejlesszük a memóriánkat.

Az előfizetés továbbá tartalmazza a 12 havi nyomtatott magazint, azok szállítását és online hozzáférést a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

13 990 Ft

Prémium éves előfizetés + választható ajándék könyv

Olvass még több jó történetet! Forbes előfizetés mellé most ajándékba választhatsz egy könyvet is! A Tényleg zöld?, Az a szabály, hogy nincs szabály és Edzett agy mellett most új könyvünket is megkaphatod. A Szorongó agy a sikerszerző pszichiáter, Anders Hansen új, agyról szóló könyve. Azt tisztázza benne, hogy miért vagyunk ennyire rosszul, amikor ilyen jó nekünk.

Az ajánlat továbbá tartalmazza a 12 db nyomtatott magazint, azok szállítását, valamint digitális hozzáférést a lapokhoz a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

13 990 Ft
Megújítás esetén: 13 990 Ft

Prémium éves előfizetés + 1 éves Billingo Online számlázó Pro előfizetés

Éves előfizetésed mellé most egy 1 éves 19 080 Ft + ÁFA értékű Billingo Online számlázó Pro előfizetést is választhatsz. Részletek: https://www.billingo.hu/arak 

Az utalvány az előfizetéstől számított 3 hónapon belül, regisztráció után váltható be a Billingo ügyfélszolgálatán. Az utalvány nem váltható készpénzre. Az utalvány aktiválásához a https://www.billingo.hu/kapcsolat linken keresztül szükséges megírni a Billingo ügyfélszolgálatának az előfizetéskor megadott e-mail címét és amennyiben van, akkor a cégnevet is.

Az ajánlat továbbá tartalmazza a 12 havi nyomtatott magazint, azok szállítását és a digitális hozzáférést a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

13 990 Ft
Megújítás esetén: 13 990 Ft

Prémium éves előfizetés

Rendeld meg éves előfizetésed, amely tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes kiszállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket!

A kedvezményes megújítói ár kizárólag az előfizetés lejárta utáni 3 hónapon belül vehető igénybe!

13 990 Ft
Megújítás esetén: 11 990 Ft

Prémium éves diák előfizetés

A diákokra mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Érvényes magyar diákigazolványodat végre nem csak a kalauz kéri el, segítségével kedvezményesen hozzájuthatsz a saját havi sikeradagodhoz is! Az ajánlat tartalmazza a 12 havi nyomtatott magazint, azok szállítását, valamint digitális hozzáférést a lapokhoz a Forbes Magyarország applikáción keresztül.

9 290 Ft
Megújítás esetén: 9 290 Ft

Felhasználói adatok

* E-mail cím:
* Jelszó:

Előfizetés

Előfizetés típusa:
Kedvezményre jogosító cégnév, klub vagy promóció neve:
* Kedvezményre jogosító promóciós kód, kuponkód vagy kártyaszám:
Első példány:
Darabszám:
Ajándékba adom (az ajándékkártya letöltéséhez kattints IDE)

Ajándék

Kérjük válasszon:

Ajándék

Kérjük válasszon:

Számlázási cím

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
Amennyiben a cég nevére szeretné kapni a számlát a Cégnév és az adószám mezőt a cég pontos nevével és adószámával töltse ki!
Adószám (cég esetén kötelező):
* Ország:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:
* Mobil:

Szállítási cím

Kézbesítési mód:
* Vezetéknév:
* Keresztnév:
Cégnév:
* Ország:
* Irányítószám:
* Város:
* Utca, házszám:

Fizetési mód

Bankkártyás fizetés (automatikus megújítással)
Amennyiben ezt az opciót választja, az előfizetést annak lejártakor automatikusan megújítjuk az ÁSZF-ben leírtaknak megfelelően, kedvezményes áron. Így biztosan nem marad ki egy szám sem.
Bankkártyás fizetés
Banki átutalás
Jóváírás

Adatvédelem

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót elfogadom
18. életévemet betöltöttem
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Zrt. a megrendelt szolgáltatást teljesítse.
Hozzájárulok a fenti személyes adataim kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint abból a célból, hogy a Mediarey Hungary Services Zrt. hírleveleket és egyéb közvetlen üzletszerzési és marketing célú ajánlatokat küldjön nekem..
Mediarey Hungary Services Zrt. a szolgáltatás teljesítése céljából átadhatja adatait a következő adatfeldolgozóknak: MailChimp; Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság; OTP Mobil Kft.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon jogosult a hozzájárulását később visszavonni.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése, valamint az Általános Szerződési Feltételek elfogadása kötelező.