Aktuális események

Eseményeink

Forbes Üzleti Fesztivál

Életre keltjük a magazint. Színpadra visszük a legizgalmasabb sikertörténeteket. Egész napos rendezvényeink keretein belül igyekszünk összehozni a Forbes közösség tagjait. Inspiráló történetek, hétköznapi emberek sikertörténetein keresztül igyekszünk visszaadni mindazt a lendületet, amit mi is kapunk.

Tovább az eseményekhez

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő. Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. 

Tovább az eseményekhez

Forbes Gála

Összehozzuk Magyarország üzleti krémjét. Beszélgetésre invitáljuk címlaposainkat, listaszereplőinket, valamint azokat a sikeres vállalkozókat, vezetőket, akikről írtunk az elmúlt évek során. Gáláin olyan események, ahol a legek egymás közt lehetnek kötöttségek nélkül. Hisszük, van miről beszélnünk.

Tovább az eseményekhez

Forbes Vidéki Események

Minden évben útra kelünk és vidékre szállítjuk a címlapos sikersztorikat. Feltérképezzük a régiók üzleti közegét. Olyan helyi vállalatvezetőket hívunk meg, akik kicsiben kezdték és sikeresek lettek. Célunk, hogy az adott régió üzleti közösségét mozgósítsuk, vidéki olvasóinkat bevonjuk a Forbes közösségbe.

Tovább az eseményekhez

Forbes Afterwork

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.  A személyes találkozásoknak ereje van, inspirál, felemel és formál. Találkozzunk a Forbes Afterwork eseményünkön, ahol az izgalmas színpadi beszélgetéseken túl lehetőséged nyílik kapcsolódni egy pohár bor és finom falatkák mellett. 

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Tovább az eseményekhez
Google+