M P

Időpont: 2023.10.20

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest

Az eseményre a jegyvásárlás lezárult! A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség! 

Köszönjük, a megértést!

 

Észrevetted? 10 éve mondjuk Magyarországon is, hogy te is meg tudod csinálni. 

A 10. Forbes Flow színpadai a Forbes Magyarország 10. születésnapján telis-tele lesz címlaposokkal és magyarokkal, akik világszínvonalat képviselnek. Hittek benne, belevágtak, volt, hogy elbuktak, de nem adták fel. Miért mérnénk magunkat kevesebbhez? Hiszen te is képes vagy rá!

 

Forbes10 pályázat - döntősök fotózása
 
Idén 10 éves a magyar Forbes magazin! Ez alkalomból júniusban meghirdettünk egy pályázatot, ahol a tét a novemberi Forbes címlapon való szereplés. Többszáz jelentkező közül, a közönség szavazatai és a zsűri döntése alapján, 10 döntős emelkedett ki. A Forbes Flow esemény nemcsak számukra, hanem számodra is izgalmas élményt ígér: Krasznai Zoltán, a Forbes számos ikonikus címlapjának fotográfusa, élőben készíti el a novemberi címlapfotót. Ha mindig is érdekelt, hogy készül egy címlap, gyere és élvezd a különleges élményt a helyszínen!
 

 

Előadóink

klinikai szakpszichológus

Orvos-Tóth NoémiGeszti PéterPályafutása kezdetén még az Első emeletnek írt, majd a Rapülőknek és a Jazz+Az-nak köszönhetően országos ismertségre szert tevő “szöveggyártó kisiparos” Geszti Péter többek között olyan színházi kasszasikerek dalszövegét is írta, mint A dzsungel könyve vagy A Pál utcai fiúk. Mindemellett sikeres reklámos, a Jégkorszak-mozik híres szinkronhangja, de a Nemzeti Vágta és Arc kiállítás alapítója is. Nem mellesleg a Forbes júliusi címlaparca.
Máté Péter-díjas énekesnő

Rúzsa MagdiFördős ZéYouTube-videózás óriási robbanására ráérző Fördős Zé az elmúlt tíz évben valóságos gasztrobirodalmat épített. A Street Kitchen oldalát üzemeltető és a videós tartalmakat gyártó Lunchbox Produkció már évek óta stabilan több százmilliós árbevételt ér el. Tavaly 342 millió forintos bevétel mellett, 53 millió forintos profitot mutattak ki. Az abszolút rekord 2020-ban volt: ekkor 421 milliós árbevétellel és 125 millió forintos eredménnyel zárt a cég. A legértékesebb magyar celebek 2023-as listánkon a 14. helyen szerepel.

Sárközi ÁkosÖt éven át dolgozott üzemi konyhán, később harmadikként szerzett Michelin-csillagot Magyarországon, akkor már a Borkonyha élén. Végigjárta a ranglétrát, séfként alkalmazotti, vezetői és a Textúra étterem által tulajdonosi oldalról, sőt a Konyhafőnök tévésztárjaként is megismerte a gasztronómiát. Bár jól tudja, milyen monoton tud lenni a szakmája, manapság a kortárs művészetből inspirálódva is szívesen visz bele kreativitást.

Rácz JenőA 15. a legértékesebb magyar celeb. A vendéglátóipari szakiskola után rögtön külföldön kezdett tapasztalatot gyűjteni. Gyorsan a sokak által a világ legjobb éttermének tartott Nomában találta magát gyakornokként. Jenő az első magyar, aki külföldön kapta meg az első Michelin-csillagot, ráadásul extra fiatalon, 26 évesen. A Michelin Guide novemberben két éttermét, a Costest és a Rumourt is csillaggal ismerte el.

Lakatos PéterLakatos Péter, a Videoton társtulajdonosa, fáradhatatlan gondolkodó és üzletember, az ország 15. leggazdagabb embere. Eredetileg villamosmérnök, majd PhD ösztöndíjasként az ember - gép kapcsolattal foglalkozó kutatást végzett. Pályafutását a Műszertechnikánál kezdte, majd a Videoton Holding részvényese, később társtulajdonosa lett. Amikor nem üzletel, színházba jár, bridzsel, teniszezik és golfozik.

Diller KevinA magyar srác milliárdos dobása, ami már a Tiktokon nőt nagyra. Tizenöt évesen, a nagymama ágyneműtartójából indította a Mobilfoxot. Egyszerű ötletre építette fel cégét, ma már egy kaposvári gyárban készülnek egyedi telefontokjai. Őszintén bevállalta a kezdeti minőségi gondokat, azt, hogy mennyire nem ért a gyártáshoz. A jórészt huszonévesekből álló vezetőséggel nőttek ötmilliárdos céggé. A 30/30-as listánk szereplője, Forbes-címlapos.

Pachert BalázsMár az iskolai évei alatt egyéni vállalkozó volt, aztán 2021-ben megalapította a sneakereket forgalmazó Balázs Kicks-et. A cég tavalyi árbevétele megközelítette az egymilliárd forintot. Naponta több millió forint értékű cipő fordul meg ő és kollégái kezei között. Balázs megjárta az RTL üzleti show-műsorát, a Cápák közöttet is, ötből négy cápa is ajánlatott tett neki, de mindet elutasította.

Lévai BálintA 37 éves Lévai Bálint büszke arra, hogy egy inspiráló és kreatív, családias hangulatú multinacionális munkahelyet épített fel testvérével, édesapjuk által alapított családi vállalkozásból. 2010 óta dolgozik Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójánál, a BioTechUSA-csoportnál. Kezdetben a marketingosztályon, majd vezérigazgatóként, 2020-ban pedig társtulajdonos lett. A Lévai család a idei Forbes Leggazdagabb magyarok listáján a 20. helyen zárt, 90,2 milliárd forintos becsült vagyonával.

Gulyás MártonA Partizán alapító-főszerkesztője, politikai aktivista, rendező. Már gimnazistaként egy az igazgató elleni tüntetés résztvevője, határozott véleményének azóta is hangot ad Youtube csatornáján. Idén tavasszal „közéleti újságírás” kategóriában Pulitzer-emlékdíjat kapott, bár ő önmagát nem tartja újságírónak.

Vitray TamásJúliusi címlaposunk, a kilencvenéves Vitray fiaival és unokájával indít új Youtube csatornát. A Kossuth-díjas televíziós legenda, összesen 21 téli és nyári olimpiáról közvetített, oktatott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Még 2023-ban is alkot, elkészítette a Magda című dokumentumfilmet. A Friderikusz Sándor Youtube-csatornáján bemutatott filmet egy hónap alatt 240 ezren nézték meg.

Kádár TamásKádár Tamás a SEON vezérigazgatója és társalapítója, céget még egyetemi éveik alatt, 2017-ben indították el alapító társával. SEON egy online csalásmegelőző technológiai startup, működésének alapja, hogy a felhasználók digitális lábnyomának komplex elemzésével kiszűrik a potenciális csalókat az online tranzakcióknál. Cége 2022 áprilisában történelmi jelentőségű 94 millió dollár befektetést kapott további nemzetközi terjeszkedéséhez. Tamás szerepelt az európai Forbes 30 under 30 idei listáján, többször adott interjút CNBC vagy Business Insider számára, tavaly elnyerte az Év Alapítója Díját az angliai Hustle Awards iparági elismerésében. Igazi tech rajongóként dolgozik egy csalásmentes jövő megalkotásán.
Marketing igazgató, Raiffeisen Bank

Yalcinkaya VeronikaPalya BeaBea 40 éve énekel, a Müpától a New York-i Carnegie Hallig beénekelte már a világ nagy koncerttermeit. 20 saját lemeze van, 550 dalt írt. Ma coachként segít másokat, hogy megtalálják a saját autentikus hangjukat, és így kiteljesedjenek, növekedjenek, kitágítsák az életük játszótereit. A módszere alapja a hangokkal való játék és az éneklés, mégpedig úgy, hogy a hangadás mély, testi élménnyé változzon. Ehhez kapcsolódik egy energetikai, vizualizációs munka is, amellyel még inkább a testünkbe kerülhetünk, intenzívebben élhetjük át az érzelmeinket.
HR vezető, Raiffeisen Bank

Bondár ErikaRaiffeisen Private Banking vezető

Bálint AttilaRácz JuditOnline sivatagban kezdte, milliárdos szépségbirodalom-oázist épített – Rácz Judit, a Krémmánia, Skinsmart és a Geek&Gorgeous hármasának édesanyja szubkultúrát teremtve, a tudatos, klinikai kozmetika korszellemére ráérezve ma már érdeklődők tízezreinek nyújt könnyen elsajátítható bőrápolási rutint.
vállalkozó

Gerendai KárolyDr. Varga EszterA Cápák között 6. évadának új cápája. Bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel társtulajdonosa. Executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója.

Orbók IlonaA Cápák között új befektetője, a BDO cégcsoport partnere és ügyvezetője. Befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője. A luxusipar szakértője.
ügyvezető igazgató, Rossmann Magyarország / üzleti véleményvezér

Németh Kornélrészvénypiaci stratéga

Jónap Richárdalapító, Zyntern.com, senior HR manager, LAT Nitrogen

Megyeri Mirtillalapító, GreenGo

Michaletzky Bálintingatlanos, jutuber, nörd

Csorba DánielCEO, Euronics

Fazekas Bálinta közép- és kelet-európai WWF (WWF CEE) Élő Folyók programjának vezetője

Ereifej Lauriceonline tartalomkészítő

Viszkok Fruzsifenntarthatósági és kommunikációs vezető, The Coca-Cola Company

Szalóky Tóth JuditBerczeli AndrásBerczeli András a Sprintform alapítója és vezetője. A 2019-ben alapított digitális tanácsadással, termékfejlesztéssel és üzleti adat stratégiával foglalkozó cég alapítás óta évente több mint duplájára növekedett létszámban és árbevételben is. A Sprintform megalapítása előtt András a bankszektorban dolgozott, utolsó pozíciójában mint az eBIZ alkalmazás mögött álló OTP eBIZ pénzügyi és stratégiai vezetője. 2017-ben a Forbes beválogatta a 30 sikeres 30 alatti listájára.
ügyvezető, interim-menedzsment és karriermenedzsment szakértő, Hammel & Hochreiter

Kristóf Györgyiügyfélkapcsolati vezető, Forbes Business Club

Hegman Zsuzsannaalapító, tulajdonos, Tutti Biscotti

Kelényi-Kovács Zsuzsannaalapító, tulajdonos, Tutti Biscotti

Kelényi Kolosboutique manager , Breitling

Erdősi-Bakó Szilviaügyvezető elnök, Kia

Nagy NorbertModerátoraink

főszerkesztő, Forbes

Galambos Mártonvezető szerkesztő, Forbes.hu

Zsiborás Gergővezető szerkesztő, Forbes

Fekete Emeseklinikai szakpszichológus, író, előadó

Almási Kittivezető szerkesztő, Forbes

G. Tóth Ildaújságíró, Forbes

Knittel MartinKadarkai EndreMusch RozinaRozi a Forbes Makers szakmai vezetője és az esemény házigazdája. Egész életét áthatja a kíváncsiság és a kérdezés. Személyes önismereti útja Ázsiában egy csendes elvonuláson kezdődött és azóta is meghatározó szerepet tölt be a mindennapjaiban a meditáció és mindfulness szemlélete. Ami a leginkább inspirálja az életben az maga az ember. Az, hogy miként lehetünk igazán jól a bőrünkben munkahelyi és magánéleti környezetben is. Hisz benne, hogy ha lelassítasz, elkezdesz időt tölteni és beszélgetni saját magaddal, a csendben nagyon sok válaszra fogsz találni.

Program

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

09.00-09.10

Teremnyitás

Foglalj egy jó helyet magadnak, reggel sokszor elfogynak az ülőhelyek.

09.10-09.15

Megnyitó

09.30-10.20

A konyha királyai

A konyhafőnök című reality idén a 10. évadához fog elérkezni, így ők is jubilálnak, akárcsak Zé és a Street kitchen. Nem mindennapi alkalom, ha mindhárman egy színpadon ülnek. A beszélgetésben kicsit feszegetjük majd, hogyan tud ennyi dudás megférni egymás mellett és hogy vajon a gasztro műsorok ideje még nem járt-e le? Beszélgetünk hivatásról és celebségről, arról hogy ők hogyan vannak a szerepléssel, de a Michelenről is, karriercélokról és hogy gondolkoznak-e bármilyen közös projektben a tv-n kívül is!

Moderátor: Knittel Martin - újságíró, Forbes

 • Fördős Zé, műsorvezető, Street Kitchen alapítója
 • Fördős Zé  YouTube-videózás óriási robbanására ráérző Fördős Zé az elmúlt tíz évben valóságos gasztrobirodalmat épített. A Street Kitchen oldalát üzemeltető és a videós tartalmakat gyártó Lunchbox Produkció már évek óta stabilan több százmilliós árbevételt ér el. Tavaly 342 millió forintos bevétel mellett, 53 millió forintos profitot mutattak ki. Az abszolút rekord 2020-ban volt: ekkor 421 milliós árbevétellel és 125 millió forintos eredménnyel zárt a cég. A legértékesebb magyar celebek 2023-as listánkon a 14. helyen szerepel.
 • Sárközi Ákos, Borkonyha és Textúra éttermek, vezető séf; RTL Konyhafőnök, műsorvezető
 • Sárközi Ákos  Öt éven át dolgozott üzemi konyhán, később harmadikként szerzett Michelin-csillagot Magyarországon, akkor már a Borkonyha élén. Végigjárta a ranglétrát, séfként alkalmazotti, vezetői és a Textúra étterem által tulajdonosi oldalról, sőt a Konyhafőnök tévésztárjaként is megismerte a gasztronómiát. Bár jól tudja, milyen monoton tud lenni a szakmája, manapság a kortárs művészetből inspirálódva is szívesen visz bele kreativitást.
 • Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf
 • Rácz Jenő  A 15. a legértékesebb magyar celeb. A vendéglátóipari szakiskola után rögtön külföldön kezdett tapasztalatot gyűjteni. Gyorsan a sokak által a világ legjobb éttermének tartott Nomában találta magát gyakornokként. Jenő az első magyar, aki külföldön kapta meg az első Michelin-csillagot, ráadásul extra fiatalon, 26 évesen. A Michelin Guide novemberben két éttermét, a Costest és a Rumourt is csillaggal ismerte el.
10.20-10.29

Water Stewardship: partnerségben a vízért

 A természeti csapások 90%-a vízhez kötődik - árvizek, aszályok, viharok - amit a klímaváltozás is erősít. A vállalatok egy közepes ország GDP-jét bukják el ezen évente, de csak az ⅓-uk ismeri a veszélyeket. A víz a kockázat mellett lehetőség is: cégvezetők globálisan százmilliárd dolláros üzletet látnak a víztakarékos megoldásokban, a példamutató vállalatok pedig a gyárkapun kilépve partnerségeket építenek, hogy a tiszta víz mindenkihez eljusson. A Coca-Cola és a WWF együtt mutat utat…

powered by 

10.55-11.00

A múlt erőt ad a jövőhöz – generációváltás szakértelemmel

„Fiam, Neked építem a céget!” 

„A mai értekezleten bemutatlak.”

Ismerős mondatok? 

Számos cégalapító botladozik a teljes kivonulás és a kézi vezérlés közti tengelyen, miközben sok utód szorong a jövőtől. 

Holott a korszerű cégutódlás professzionális felkészülést igényel. 

Az utódok feladata, hogy gondos tulajdonosként legyenek képesek felügyelni az alapító által létrehozott céget. „Ha pedig operatív menedzsernek is készülnek, érdemes világot látni, más cégnél, cégeknél kipróbálni magukat és legalább középvezetői szintig eljutni abban a világban. Mint a mesebeli legkisebb királyfinak, aki visszatérése után valóban készen áll a birodalom vezetésére. Így elkerülhető a kiégés, nem kerül be idő előtt a mókuskerékbe az utód, nem szűkül be a gondolatvilága. Megspórolható a frusztráció: vagyok-e olyan jó vezető, mint az apám?”

Interim menedzsment szolgáltatás alkalmazásával is elkerülhető a fennakadás.

powered by 

11.25-12.00

Cápák egymás között

Milliós befektetések, életeket megváltoztató lehetőségek. Ennek ellenére „a Cápák között mindenek előtt továbbra is egy szórakoztató tévéműsor maradt”. - mondta Máté Kriszta a Forbes.hu-nak az év elején. A 6. évadba két új cápa érkezett, Varga Eszter és Orbók Ilona. A befektetési szektor, az üzletfejlesztés az emberek motiválása és támogatása eddig sem volt ismeretlen terület számukra. De milyen mindezt kamerák előtt tenni? Hogyan működik a kémia a cápák között? Hogyan választanak, és vajon mit várnak el, ha valaki mellé odaállnak?

 • Dr. Varga Eszter, bankár, executive coach; a Pannonhitel társtulajdonosa; Cápák között befektető
 • Dr. Varga Eszter  A Cápák között 6. évadának új cápája. Bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel társtulajdonosa. Executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója.
 • Orbók Ilona, ügyvezető, partner BDO Magyarország cégcsoport; Cápák között befektető
 • Orbók Ilona  A Cápák között új befektetője, a BDO cégcsoport partnere és ügyvezetője. Befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője. A luxusipar szakértője.
12.00-12.35

Szünet

13.00-13.15

Az árufeltöltéstől az ügyvezetésig: Őszintén a teljesítménykényszerről, Almási Kitti vezetésével

Milyen elakadások meghaladása rejlik a siker mögött? Lehet-e egy önmagával szemben kíméletlen vezető másokkal elfogadó? Szükséges-e szembenézni a gyengeségeinkkel és ha igen, hogyan?

Almási Kitti éles, mély, kikerülhetetlen kérdésekkel készül, így egy izgalmas beszélgetésre számíthatnak a vendégeink.

Moderátor: Almási Kitti - klinikai szakpszichológus , író, előadó

powered by 

14.15-14.40

Hobbiból világsiker: Geek & Gorgeous

A Geek&Gorgeous és a Krémmánia alapítója milliárdos céget épített a hobbijából. Informatikusként pár hónap alatt beletanult a krémek világába, online oldalt alapított majd létrehozta saját márkáját. Judit története az elmúlt tíz év női vállalkozói történetei közül kiemelkedik, amit ő egy szerény mosollyal nyugtáz. Meddig tart szerinte a krém mánia? Milyen piacokra terjeszkedik tovább a Geek&Gorgeous. A színpadon a leghalkszavúbb Forbes-arc.

Moderátor: G. Tóth Ilda - vezető szerkesztő, Forbes

 • Rácz Judit, kozmetikai vegyész; alapító, Skinsmart; társtulajdonos, Geek&Gorgeous
 • Rácz Judit  Online sivatagban kezdte, milliárdos szépségbirodalom-oázist épített – Rácz Judit, a Krémmánia, Skinsmart és a Geek&Gorgeous hármasának édesanyja szubkultúrát teremtve, a tudatos, klinikai kozmetika korszellemére ráérezve ma már érdeklődők tízezreinek nyújt könnyen elsajátítható bőrápolási rutint.
14.40-15.35

Szünet

16.14-16.15

Breitling nyereményjáték sorsolás

16.15-16.45

Irigykedés vagy inspiráció?

Az örökölt sors éveken át vezette a legnagyobb haza könyváruház sikerlistáját. Ezidő alatt Orvos-Tóth Noémi ikon lett a laikus közönség számára. Egy ilyen siker után, hogyan lehet újra leülni az asztalhoz és nekikezdeni egy másik könyvnek? Egy pszichológus hogyan látja, az önismeret iránti érdeklődés azt is jelenti, hogy a mentálhigiénés állapot társadalmi szinten is változóban van? És egy kicsit a saját működésünkre is ránézve kívülről; mitől függ az, hogy mások sikereit látva inspiráltan magunk is érezzük a buzgó tettvágyat vagy ellenkezőleg, még azt a kevés motivációnkat is elveszítjük, ami korábban bennünk volt?

Moderátor: Musch Rozina - szakmai vezető, Forbes Makers

 

16.44-16.45

Tutti Biscotti nyereményjáték sorsolás

16.45-17.20

Magyarok a csúcson, akik a világpiacon is megállták a helyüket

49,5 milliárd forinttal debütált Kádár Tamás a Forbes 2022-es milliárdos listáján, ezzel a listáink történetében ő a legfiatalabb az 50 leggazdagabb között. A SEON-nal globálisan szeretnénk a társadalmi vállalkozásoknak és forprofit cégeknek értéket teremteni. - mondta Kádár Tamás. Lakatos Péter 2023-ban lépett be a százmilliárdosok klubjába, vagyonának legnagyobb részét a Videoton Holding adja. A színpadon két milliárdos két életútja.

Moderátor: Zsiborás Gergő vezető szerkesztőForbes.hu

 • Lakatos Péter, társvezérigazgató, Videoton Holding
 • Lakatos Péter  Lakatos Péter, a Videoton társtulajdonosa, fáradhatatlan gondolkodó és üzletember, az ország 15. leggazdagabb embere. Eredetileg villamosmérnök, majd PhD ösztöndíjasként az ember - gép kapcsolattal foglalkozó kutatást végzett. Pályafutását a Műszertechnikánál kezdte, majd a Videoton Holding részvényese, később társtulajdonosa lett. Amikor nem üzletel, színházba jár, bridzsel, teniszezik és golfozik.
 • Kádár Tamás, vezérigazgató és társalapító, SEON
 • Kádár Tamás  Kádár Tamás a SEON vezérigazgatója és társalapítója, céget még egyetemi éveik alatt, 2017-ben indították el alapító társával. SEON egy online csalásmegelőző technológiai startup, működésének alapja, hogy a felhasználók digitális lábnyomának komplex elemzésével kiszűrik a potenciális csalókat az online tranzakcióknál. Cége 2022 áprilisában történelmi jelentőségű 94 millió dollár befektetést kapott további nemzetközi terjeszkedéséhez. Tamás szerepelt az európai Forbes 30 under 30 idei listáján, többször adott interjút CNBC vagy Business Insider számára, tavaly elnyerte az Év Alapítója Díját az angliai Hustle Awards iparági elismerésében. Igazi tech rajongóként dolgozik egy csalásmentes jövő megalkotásán.
17.20-17.25

Exkluzív vállalkozói közösség

Vezetőnek lenni magányos sportnak tűnhet, mert aki legelöl fut, az maga dönt az irányról. A Forbesnál már 10 éve írunk sikeres vezetőkről és cégtörténetekről. Tudjuk, hogy bár a vezetők sokfélék, motivációik, karakterük, mozgatórugóik és dilemmáik sokban hasonlítanak.

 

powered by 

17.25-17.26

Kia nyereményjáték sorsolás

17.55-18.00

Záróakkord

09.15-09.30

Kell agresszió a növekedéshez?

Miből lehet igazán töltődni? Mennyi pénz elég? Mit tanultam 10 év Forbes főszerkesztésből? - Galambos Marton

10.29-10.55

Magyar hódítók: BioTechUSA

A BioTechUSA története párját ritkítja Magyarországon, a tulajdonos Lévai testvérpár már az európai piacon is erős. Magyarországon 193 saját boltjuk van, Európa-szerte pedig 93, közülük 27 Franciaországban, 22 Németországban és 8 Ausztriában. A boltok száma folyamatosan nő, miközben a webes eladásaik is hasítanak. Már sportruházatot is árulnak, miután a fehérjeporok világából, mára már táplálékkiegészítő óriássá nőttek. Mi a terv a következő 10 évre? Európa után cél a világpiac?

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

 • Lévai Bálint, vezérigazgató, társtulajdonos, BioTechUSA
 • Lévai Bálint  A 37 éves Lévai Bálint büszke arra, hogy egy inspiráló és kreatív, családias hangulatú multinacionális munkahelyet épített fel testvérével, édesapjuk által alapított családi vállalkozásból. 2010 óta dolgozik Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójánál, a BioTechUSA-csoportnál. Kezdetben a marketingosztályon, majd vezérigazgatóként, 2020-ban pedig társtulajdonos lett. A Lévai család a idei Forbes Leggazdagabb magyarok listáján a 20. helyen zárt, 90,2 milliárd forintos becsült vagyonával.
11.00-11.25

Erről álmodott Rúzsa Magdi?

Három kisgyerek mellett 17 állomásos turné, februárban újabb Aréna koncert.
Rúzsa Magdi, a harmadik legértékesebb magyar celeb mindent belead, még a gyerekek is a nagy Presser Gábort figyelik a próbák alatt. Vajon erről az életről álmodott a vajdasági kicsi lány?

12.35-13.00

Hang és szabadság

Messziről jött és nagy utat járt be. A Kenedy Centeren és a Carnegie Hallban koncertezik és mégsem ismeretlen számára az "elég jó vagyok-e" kérdése. Beát élete saját mély belső tapasztalásai vezették. A dalszerzéstől indulva félig tudatosan kezdte tapasztalni a kimondott szó erejét. Amíg a színpadon a szabadság szárnyán lebeg, hétköznapjait strukturáltan, mégis a saját szabályai szerint éli. Hisz benne, hogy az autentikus hangunk megtalálása rengeteget segít a belső igazságunk kifejezésében.

Moderátor: Musch Rozina - szakmai vezető, Forbes Makers


powered by 

 • Palya Bea, énekes-dalszerző, hang-coach
 • Palya Bea  Bea 40 éve énekel, a Müpától a New York-i Carnegie Hallig beénekelte már a világ nagy koncerttermeit. 20 saját lemeze van, 550 dalt írt. Ma coachként segít másokat, hogy megtalálják a saját autentikus hangjukat, és így kiteljesedjenek, növekedjenek, kitágítsák az életük játszótereit. A módszere alapja a hangokkal való játék és az éneklés, mégpedig úgy, hogy a hangadás mély, testi élménnyé változzon. Ehhez kapcsolódik egy energetikai, vizualizációs munka is, amellyel még inkább a testünkbe kerülhetünk, intenzívebben élhetjük át az érzelmeinket.
13.15-14.15

A beszélgetés művészete ma és 50 éve

Két korszak két kiemelkedő riportere a Forbes színpadán. A médiapiac és a technológia már más, de a beszélgetés művészete ugyanaz maradt most, mint 50 éve? Mit tanult Gulyás Marci Vitraytól? Miért nézi Vitray Tamás Gulyás Marcit?

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

 • Gulyás Márton, alapító-főszerkesztő, Partizán
 • Gulyás Márton  A Partizán alapító-főszerkesztője, politikai aktivista, rendező. Már gimnazistaként egy az igazgató elleni tüntetés résztvevője, határozott véleményének azóta is hangot ad Youtube csatornáján. Idén tavasszal „közéleti újságírás” kategóriában Pulitzer-emlékdíjat kapott, bár ő önmagát nem tartja újságírónak.
 • Vitray Tamás, Kossuth-díjas televíziós
 • Vitray Tamás  Júliusi címlaposunk, a kilencvenéves Vitray fiaival és unokájával indít új Youtube csatornát. A Kossuth-díjas televíziós legenda, összesen 21 téli és nyári olimpiáról közvetített, oktatott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Még 2023-ban is alkot, elkészítette a Magda című dokumentumfilmet. A Friderikusz Sándor Youtube-csatornáján bemutatott filmet egy hónap alatt 240 ezren nézték meg.
15.35-16.15

30 alatt, milliárd felett

Két nagy név a 30 sikeres magyar 30 alatt listánkról.
Pachert Balázs 2021-ben alapította a sneakereket forgalmazó Balázs Kickset, melynek tavalyi árbevétele megközelítette az egymilliárd forintot. Balázs 15 évesen adta el első, limitált szériás sneakerét, és onnantól beszippantotta ez a különleges világ.
Jóbarátja, Diller Kevin, szintén 15 évesen kezdett vállalkozni. Ma már milliárdos céget vezet. Kaposváron gyára van, 11 országba exportálnak, és májusban a Forbes eseményén jelentette be, a Mobilfox Amerikába megy. Egyéniségük, akaratuk vitte őket előre. Hogyan telnek a huszonéves milliárdosok hétköznapjai? Hogyan motiválják egymást? Mi a cél, ha már most magasra jutottak?

Moderátor: Zsiborás Gergő vezető szerkesztő, Forbes.hu

 • Diller Kevin, alapító, Mobilfox
 • Diller Kevin  A magyar srác milliárdos dobása, ami már a Tiktokon nőt nagyra. Tizenöt évesen, a nagymama ágyneműtartójából indította a Mobilfoxot. Egyszerű ötletre építette fel cégét, ma már egy kaposvári gyárban készülnek egyedi telefontokjai. Őszintén bevállalta a kezdeti minőségi gondokat, azt, hogy mennyire nem ért a gyártáshoz. A jórészt huszonévesekből álló vezetőséggel nőttek ötmilliárdos céggé. A 30/30-as listánk szereplője, Forbes-címlapos.
 • Pachert Balázs, alapító, Balazs Kicks
 • Pachert Balázs  Már az iskolai évei alatt egyéni vállalkozó volt, aztán 2021-ben megalapította a sneakereket forgalmazó Balázs Kicks-et. A cég tavalyi árbevétele megközelítette az egymilliárd forintot. Naponta több millió forint értékű cipő fordul meg ő és kollégái kezei között. Balázs megjárta az RTL üzleti show-műsorát, a Cápák közöttet is, ötből négy cápa is ajánlatott tett neki, de mindet elutasította.
17.26-17.55

Geszti Péter, a megvalósító

Minden percben van egy ötlete, de ami igazán különlegessé teszi, hogy ebből sokat meg is valósított. “Geszti Péter az ország egyik legmegosztóbb embere, személyiségét, életútját, zenéit és megszólalásait szinte minden létező magyar jelzővel ellátták már…” - írtuk 2021 júliusi címlaposunkról. Geszti tényleg sokszínű: reklámszakember, médiaszemélyiség, énekes, szinkronhang, értelmiségi, celeb. Miért vágott újra tévés munkába?

 • Geszti Péter, producer, előadó, dalszövegíró , Grund
 • Geszti Péter  Pályafutása kezdetén még az Első emeletnek írt, majd a Rapülőknek és a Jazz+Az-nak köszönhetően országos ismertségre szert tevő “szöveggyártó kisiparos” Geszti Péter többek között olyan színházi kasszasikerek dalszövegét is írta, mint A dzsungel könyve vagy A Pál utcai fiúk. Mindemellett sikeres reklámos, a Jégkorszak-mozik híres szinkronhangja, de a Nemzeti Vágta és Arc kiállítás alapítója is. Nem mellesleg a Forbes júliusi címlaparca.

Váltsd velünk valóra! - Raiffeisen Yelloo kisszínpad

powered by 

 

 

További részletek hamarosan!

10.25-10.35

MEGNYITÓ

10.35-10.55

Mindig megújulni

Még gimnazista volt, mikor elindította a Youtube-csatornáját. Azóta a gyorsan változó influenszerközegben folyamatosan megújulva tartotta meg a saját hangját úgy, hogy közben tartotta a lépést az utána következőkkel. Mire készül most és mit tanul a fiatalabbaktól? Na és ők tőle?

moderátor: Galavits Patrik, újságíró

10.55-11.35

Ezzel tűnhetsz ki a munkaerőpiacon

A nehéz gazdasági helyzet a munkaerőpiacra is hatással van. A fiatalabb, kevésbé tapasztalt munkavállalók előtt a korábban biztosnak látszó pályákon is egyre több ajtó csukódik be. Mi kell ahhoz, hogy egy cég még most is frissdiplomásnak adjon lehetőséget? Hogyan lehet néhány év tapasztalatot jobban hasznosítani, mint akár évtizedeket? Hogy gondolkodnak a munkáltatók és mi győzi meg őket az állásinterjún?

Moderátor: Galavits Patrik, újságíró

 • Berczeli András, managing director, Sprintform
 • Berczeli András  Berczeli András a Sprintform alapítója és vezetője. A 2019-ben alapított digitális tanácsadással, termékfejlesztéssel és üzleti adat stratégiával foglalkozó cég alapítás óta évente több mint duplájára növekedett létszámban és árbevételben is. A Sprintform megalapítása előtt András a bankszektorban dolgozott, utolsó pozíciójában mint az eBIZ alkalmazás mögött álló OTP eBIZ pénzügyi és stratégiai vezetője. 2017-ben a Forbes beválogatta a 30 sikeres 30 alatti listájára.
 • Bondár Erika, HR vezető, Raiffeisen Bank
 • Bondár Erika • Megyeri Mirtill, alapító, Zyntern.com, senior HR manager, LAT Nitrogen
 • Megyeri Mirtill11.35-12.05

Gazdagabb vagy, mint gondolnád

Gyakran a legfelső jövedelmi rétegbe tartozók sem érzik magukat gazdagnak az utóbbi időben készült felmérések alapján. Pedig a nyugati világban élők nagy része hihetetlen jólétet tudhat magáénak – csak éppen nem tudatosítja magában. Mi az oka annak, hogy nem becsüljük a vagyonunkat és miképpen bánhatunk tudatosan a megkeresett pénzünkkel?

 • Jónap Richárd, részvénypiaci stratéga, Concorde Értékpapír Zrt.
 • Jónap Richárd  Jónap Richárd 1996-ban végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügy-aktuárius szakon. A Concorde Értékpapír Zrt.-nél nemzetközi befektetési alapokkal tartotta a kapcsolatot, illetve az amerikai részvények kereskedésében vett részt 2000 és 2009 között. Matematikai és valószínűségszámítási alapokon figyeli a tőkepiacokat, kiemelten követett területe az amerikai egyedi részvények világa. A részvénykereskedést professzionális teljesítménysportnak tekinti.
 • Fazekas Bálint, CEO, Euronics
 • Fazekas Bálint12.05-12.45

EBÉDSZÜNET

14.35-15.25

Most kezdj el befektetni!

Válságban sokkal jobban meg kell gondolni, mibe fektetjük a pénzünk. Viszont ilyenkor a legfontosabb tudatosnak és bátornak lenni, elvégre szinte bármi jobb, mint az inflációval felzabáltatni a megtakarításainkat. Még a legkisebb összegekből is lehet építkezni, de hogyan érdemes elkezdeni? Mik most a legválságállóbb befektetések, hol érdemes kockáztatni és milyen eszközöket kerüljünk el messzire, amíg véget nem ér a válság?

 • Szabó Balázs, vezérigazgató, HOLD Alapkezelő
 • Szabó Balázs • Bálint Attila, Raiffeisen Private Banking vezető
 • Bálint Attila • Pachert Balázs, alapító, Balazs Kicks
 • Pachert Balázs  Már az iskolai évei alatt egyéni vállalkozó volt, aztán 2021-ben megalapította a sneakereket forgalmazó Balázs Kicks-et. A cég tavalyi árbevétele megközelítette az egymilliárd forintot. Naponta több millió forint értékű cipő fordul meg ő és kollégái kezei között. Balázs megjárta az RTL üzleti show-műsorát, a Cápák közöttet is, ötből négy cápa is ajánlatott tett neki, de mindet elutasította.
15.25-16.00

Bérlés vs. tulajdonlás

A fiatalabb korosztály egyre kevésbé ragaszkodik hozzá, hogy saját lakása vagy autója legyen. Mennyire kényszer és mennyire tudatos választás ma Magyarországon, ha valaki inkább bérli az ingatlanját vagy nem vesz autót? Megdőlt már a bölcsesség, miszerint a saját lakás hosszabb távon biztosan jobb, mint albérletben lakni? Mikor jönnek rá a városban élők, hogy többségüknek nincs napi szinten szüksége saját autóra?

Moderátor: Galavits Patrik 

16.00-16.30

Manőverezés a válságban

Fine dining, luxusstrand, koncerthelyszín: csupa olyan érdekeltség, amelyeket könnyen söpörnek el válságok. Mire tanította Gerendai Károlyékat a rekordinfláció, mivel segíthetné az állam a vállalkozásokat? Na és miért vágta el az utolsó kötődését is a Szigethez?

Moderátor: Galavits Patrik 

Mi vár még rád a rendezvényen?

Nyerj vagy nyerj! Kövesd a nyilakat és látogass el a Raiffeisen Bank standjára a Forbes Flow-n! Remek ajánlatokkal, digitális megoldásokkal, és egy óriási sorsológömbbel várunk! Sőt, szakértőinktől pénzügyi kérdéseidre is választ kaphatsz! Gyere el, beszélgessünk és pörgess ki egy szuper ajándékot!

Váltsd velünk valóra!

_______________________________________________________________

Fenntartható, inspiráló és jövőbe mutató: nemcsak a Kia modelleket, de a vállalat működését és kommunikációját is ezek jellemzik. Október 20-án a legújabb elektromos Kia modellek mellett izgalmas vizuális megoldásokkal, nyereményjátékkal egybekötött mini-kiállítással mutatjuk be, mi mindent tesz a Kia egy jobb világért. Már a főbejáratánál inspirálóan zöld megjelenéssel készülünk a fogadásotokra!

 

_______________________________________________________________ 

A Rossmann tudja, mire vágysz! Látogass el az idén 30 éves Rossmann Magyarország standjához, forgasd meg a szerencsekerekünket értékes nyereményekért vagy örökítsd meg a pillanatot a fotófalunknál és vidd haza az emléket kép formájában is. A mosdókban kihelyezett termékeink is a ti kényelmeteket szolgálják, használjátok őket bátran!

____________________________________________________________ 

A Bolt az első európai mobilitás szuperapp, ahol célunk a hagyományos utazási megoldások forradalmasítása. Ösztönözzük az innovációt, kreativitást és támogatjuk a fenntarthatóságot. Gyors, rugalmas és biztonságos mobilitási megoldást kínálunk minden utasunknak és üzleti partnerünknek.
Találkozzunk a Bolt standnál, ahol egyedi Bolt nyereményekkel várunk!
“Bolt, ahogy neked jó.”

______________________________________________________________  

A legszebb ajándék egy édes pillanat!

Bűvöld el üzleti partnereid és kollégáid édes élményekkel az év legszebb időszakában! A legfinomabb kézműves süteményekből készítettünk ünnepi ajándékcsomagokat. Keress minket a Forbes Flow-n és ismerd meg kínálatunkat! Névjegykártyád leadásával lehetőséged van megnyerni egy Tutti Biscotti prémium ajándékcsomagot.

További információ ajándékcsomag kínálatunkról: https://tuttibiscotti.hu/ceges-ajandek

_____________________________________________________________

Két előadás között frissüljetek fel az Eisberg salátáival és a zöldséges smoothiekkal a 10. Forbes Flow Üzleti Fesztiválon!

Keressétek az Eisberg standot, ahol megkóstolhatjátok méltán népszerű roppanós saláta- és zöldségkeverékeinket! Azt is megmutatjuk, hogy a saláták hogyan varázsolhatók még ízletesebbé a hozzájuk leginkább passzoló öntetekkel. Inkább innátok valamit? Nálunk egész nap pörög a turmix, mindenkinek jut egy pohárral a vitamindús, saláta-, zöldség- és gyümölcsalapú Green Drinkből valamint Red Drinkből. Ezektől garantáltan flow-ban lesztek egész nap!

 _______________________________________________________________

 

A Breitling  idén ünnepli 10. születésnapját Magyaroszágon! 

A Breitling legújabb női és férfi Navitimer kollekcióit nézheted meg és próbálhatod fel a 10. Forbes Flow-n! Érdemes ellátogatnod standunkhoz hiszen a helyszíni regisztráció kitöltésével Breitling ajándékcsomagot nyerhetsz! Szeretettel várunk minden órarajongót és érdeklődőt!

 _______________________________________________________________

Elhivatottság, profizmus, minőségi alapanyagok - Az Aliante Group élénk jelenléte az építő- és faiparban ennek a három tényezőnek köszönhető. A Forbes Flow színpadképét is ezen értékek mentén álmodtuk meg, hogy kényelmes és modern bútorokkal támogassuk a szemléletformáló és meghatározó beszélgetéseket. Legyen ilyen a miénk is az Aliante standjánál, az előadások között egyeztessünk a Te otthonod jövőjéről.

 

 _______________________________________________________________ 

A myrkl (jelentése: miracle, ejtsd: ˈmirək(ə)l) egy egyedülálló étrendkiegészítő, amelyet felelősségteljes felnőttek számára fejlesztettek ki, akik szeretnék élvezni a társasági életet anélkül, hogy másnap kompromisszumot kellene kötniük.
A myrkl segít a hosszúra nyúlt napok és esték utáni másnap reggeleken frissebbnek* éreznünk magunkat, kevesebb fáradtsággal és több energiával. *A B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

 

 _______________________________________________________________ 

Boutique Hotel Gaia****

Kecskemét történelmi főutcáján a 30 szobás Boutique Hotel Gaia várja a minőséget és kényelmet kedvelő Vendégeit. Élje át az igazi főúri életérzést Budapesttől csak 50 percnyi autóútra és hagyja, hogy örök emléket adjunk egyediségünkkel. Keresse bemutatkozó anyagunkat és a 60% összértékű kedvezményeket a welcome csomagokban valamint kollégáinkat személyesen is a rendezvény alatt.

 _______________________________________________________________

Az Égner Ékszer műhelyében csodálatos eljegyzési gyűrűket, karikagyűrűket és egyedi ékszereket készítünk rendelésre. Standunknál megtekintheted egyedi ékszereinket, kérdezhetsz a készítésükről és a különböző drágakövekről. Tedd próbára tudásod! Vajon meg tudod különböztetni a zafírt a gyémánttól, a gyémántot a moissanite-tól vagy a labor gyémánttól? Ha nem, segítünk…

_______________________________________________________________

A Tengerjáró Kft. több mint 17 éve képviseli Magyarországon a Royal Caribbean hajótársaságot. Több ezer utasnak segítettünk már valóra váltani az álmait, legyen szó európai, karib-tengeri, ázsiai vagy csendes-óceáni hajóútról. Éld át te is, hogy milyen a világ legnagyobb tengerjáróján utazni, de vigyázz, mert nagyon könnyen rabul ejthet a Royal Caribbean életérzés!

Várunk a standuknál, ahol a helyszíni regisztrációddal garantált kedvezményt kaphatsz következő hajóutad foglalásakor, valamint, ha helyesen válaszolsz pár egyszerű kérdésre, ajándék is vár!

_________________________________________________________ 

A FREYWILLE szeretne mindenki életébe egy kis művészetet varázsolni, hogy ékszereivel minden nap különleges legyen. Művészetkedvelő követői ékszereit viselve eggyé válhatnak legkedvesebb festőik világával.

Szeretettel várunk standunknál, hogy elkalauzolhassunk a tűzzománc ékszerek művészi világába és emellett különleges ajánlatokkal kedveskedhessünk Neked!

 _______________________________________________________________ 

ELEGANCIA MÉRETRE SZABVA
Manufaktúránkban a legkiválóbb angol szövetek (SCABAL, Holland & Sherry) felhasználásával, közel 30 éves szakmai tapasztalattal készítjük egyedileg méretre a férfi ruhatár elegáns és casual darabjait. A hagyományos kézi technológiák alkalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos innovációra és a trendek követésére, amit minden esetben megrendelőink igényeihez igazítunk. A műhelyünkben készült darabok jellemzője, hogy maximális kényelmet biztosítanak, ezen felül rendkívül tartósak, méretük változás esetén igazítható Kézzel varrott öltönyeink a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

Standunknál regisztráló érdeklődők között méretre készült ing ajándékutalványokat sorsolunk ki.

 ____________________________________________________________ 

A beszélgetések között frissülj fel egy finom kávéval! Keresd a Julius Meinl kávés pontját a Forbes Flow-n!
____________________________________________________________ 
Heavy Tools® egy nemzetközi sporty fashion brand.
Célunk, hogy stílust és élményt adjunk azoknak, akik keresik a kalandot, aktívan élik életüket és igyekeznek kihozni a maximumot mindennapjaikból. Őszi- téli katalógusunk megtalálható a welcome csomagban. Lapozz bele, válassz színre színt és váltsd be kedvezményes kuponod az új kollekcióra. Éld át velünk a flow élményt!
____________________________________________________________ 
 
 

Partnereink

VIP Lounge powered by 

 

Google+