N R M T H

Időpont: 2023.03.29

Helyszín: Millenáris - Nemzeti Táncszínház (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

A MOST EREJE

A tegnapot már magunk mögött hagytuk, és miért várnánk holnapig? Nézzünk körbe, érkezzünk meg a pillanatba; a valóság, ami körbevesz minket, magától nem fog megváltozni, ez a feladat ránk vár. Nekilátunk?

A 2023-as Forbes Power Women's Summiton ott lesznek a nők, akik sikeres vállalkozásokat, jelentős mozgalmakat indítanak és új gondolkodásmódot honosítanak meg. Évről-évre egyre nagyobb a Women's Summit közönsége, gyere el te is, legyünk még többen!

 

Szeretnél te is hirdetni, szponzorálni vagy kiállítani valamelyik Forbes rendezvényen? Írj nekünk.

Nézd vissza a Forbes Power Women's Summit legjobb pillanatait!

A videó megtekintéséhez kattints a képre.

Moderátoraink

vezető szerkesztő, Forbes

Fekete Emese



író, újságíró, világutazó, a Dharma című regény szerzője, a PetersPlanet utazási magazin kitalálója

Szűcs Péter - házigazda



Galavits Patrik - házigazda



A Lábatlan Blog írója, sportmenedzser és elkötelezett támogatója a fogyatékkal élőknek

Lukoviczki Réka - házigazda



főszerkesztő, Forbes

Galambos Márton



Kadarkai Endre



Kadarkai Endre riporter, műsorvezető, 2003-ban a “Riporter kerestetik” című tehetségkutatóval indult tévés pályafutása. A Nepkelte c. műsor után az Arcképpel szerzett országos ismertséget, melyben mélyinterjúkat készített közéleti személyiségekkel. Jelenleg több műsora is fut a Youtube-on, a Szavakon túl és az Élni jó mellett újabban a Nemek igenje című beszélgetősorozatát követhetik a nézők.
vezető szerkesztő, Forbes.hu

Zsiborás Gergő



újságíró

Veiszer Alinda



Szily Nóra



A közélet aktív szereplője a mai napig, pszichológiai tanulmányai után, évtizedek óta a médiában dolgozik. Könyvbemutatók, konferenciák házigazdája. Coachként képezte tovább magát.
business coach

Musch Rozina



szekcióvezető

Smejkál Péter



főmunkatárs, Forbes

Ács Gábor



főmunkatárs, Forbes; vezető szerkesztő, Forbes-listák

Bánáti Anna



újságíró, Forbes

Gólya Ági



Előadóink

Walter Katalin



29 évesen már McKinsey-partner volt, majd a globális tanácsadócég budapesti vezetője, később regionális szerepkörben dolgozott. 2013-2014-ben Bajnai Gordon kabinetfőnöke lett az Együttben, levezényelte az Erste Citibankos akvizícióját, segítette a CEU kényszerű Bécsbe költözését, aztán a Budapesti Városüzemeltetési Holdingot (BVH) is elindította a reformok útján, amikor tavaly év végén a főváros legnagyobb cége, a számos nagy problémával küzdő BKK élére került. „Egy jókedvű doer vagyok, egy optimista, a leglehetetlenebb helyzetekhez is jókedvvel állok hozzá. Csinálni, változást elérni, megvalósítani, ez számít” – jellemzi önmagát.

Zsiga Melinda



Állami gondozott volt, saját édesanyja mellett másik két család is lemondott róla. Gyerekkorában szíjjal „nevelték” fegyelemre. Az ilyen múlt 90 százalékkal növeli az elkallódás esélyét a statisztikák szerint, Zsiga Melinda mégis a maradék tízbe tartozik. Súlyos traumáiból a kick-box segítségével kászálódott ki, és meg sem állt a világbajnoki dobogó harmadik helyéig.

Edith Eva Eger (élőben online)



A traumáknak ezerféle forrása és formája lehet, és még a látszólag legkisebbek is kísérthetnek és befolyásolhatnak minket életünk végéig. Kivéve, ha rászánjuk magunkat és szembe nézünk velük, bármilyen távolságban is legyenek. Az Auschwitzot is megjárt, családját ott elveszítő Dr. Eger felnőtt fejjel, már klinikai szakpszichológusként nézett szembe saját múltjával és vette kézbe életét. Azóta másoknak is segít megszabadulni a kudarcaiktól, a félelmeiktől, a dühüktől és a fájdalmaiktól.

Karikó Katalin (élőben online)



Különleges képességekkel nem rendelkezem. Inkább kitartó és szorgalmas vagyok, olyan, aki a körülmények hatására jobban kapaszkodik, mint a többiek” – mondta Karikó Katalin, akinek szabadalma alapján a Pfizer-Biontech koronavírus elleni vakcina készült, és már több mint 70 elismerést, kitüntetést kapott, amik kifejezték, milyen hatalmas áttörést ért el a sejtszintű gyógyítás terén.

Liptai Claudia.



Liptai Claudia színésznő, televíziós műsorvezető. A közönség a Szomszédok című sorozatban találkozhatott vele először, majd a kereskedelmi tévék indulásakor szinte azonnal újra a képernyőn találta magát; hosszú évekig a TV2-nél volt állományban, majd 2019-ben visszatért az Rtl-re. Jelenleg színházi munkái mellett a Mestercukrászt és a Nőcommentet vezeti, jelen van a Youtube-on, valamint férjével, Pataki Ádámmal közösen a Sláger FM-en készítik Édeskettes című műsorukat.

Balogh Petya



Angyalbefektető, cégalapító, Cápa. Balogh Petya hétévesen kezdett kódolni, később alapvető szereplője lett a hazai techvilágnak, így pontosan tudja, mit jelentenek az olyan kihívások, mint amilyen az egyre gyorsabban teret hódító AI. A véleményét nem rejti véka alá.

Szabados Ági



Az RTL híradósaként több, mint hat évig mindennap láthattuk a képernyőn, tavaly váltott, jelenleg a Reggeli című műsorban találkozhatunk vele. Hírnevét tudatosan kezdte használni az olvasás népszerűsítésére. A Nincs időm olvasni kihívás! nevű online közösségében ötvenhétezer ember várja, hogy milyen könyvet ajánl nekik. 2020-ban kiadót alapított és könyvesboltot nyitott, amiből azóta lett egy újabb Szegeden. Hogyan tud valaki az élet ilyen különböző területein, üzletemberként és képernyősként egyaránt helytállni?

Péterfy Bori



Színész, énekes. A Krétakör Színházban kezdte pályáját, volt társulati tag Alföldi Róbert igazgatósága alatt a Nemzeti Színházban, közben énekelt az Amorf ördögökben, később pedig társaival közösen megalapította a Péterfy Bori és a Loveband zenekart.

Pataki Zita



Időjárás-jelentő, riporter, műsorvezető, Réka - A Tudatos Termékenységért Alapítvány kuratóriumának elnöke. Férjével közösen négy évvel ezelőtt elindították Az utolsó lombik című Youtube sorozatukat, ahol az utolsó részből derült ki, hogy nem sikerült a beültetés.

D. Tóth Kriszta



D. Tóth Krisztina író, újságíró, a WMN magazin alapító-főszerkesztője, UNICEF nagykövet. Elviszlek magammal című Youtube sorozatát és Beszélnünk kell podcastját százezrek nézik és hallgatják Magyarországon. Az egyik legsikeresebb női vállalkozó, aki évek óta állandó szereplője a Legbefolyásosabb nők listánknak.

Weisz Fanni



Hallássérült modell, esélyegyenlőségi aktivista. Fontos számára az emberek edukálása, hogy minél szélesebb körben megismerkedjenek a siketség jelentésével és helyzetükkel.

Árvai Eszter



Csoki, zsepi, nyitott ajtó. Egy jó vezetőnek minden helyzetben gondolnia kell a munkatársakra, vagyis ez a három dolog mindig legyen nála, mondja Árvai Eszter, aki a bevételi számok helyett is a kollégák elégedettségét tartotta vezetőként a legfontosabbnak. Az IKEA ranglétráján gyorsan haladva hamar budaörsi áruházigazgató, majd ausztriai HR-vezető lett, vagyis a legmagasabb nemzetközi pozícióig jutott Magyarországról a bútoróriásnál. Csak aztán túltolta a munkát. Azt mondja, tanult belőle, és most mint mentor adja tovább a tapasztalatait.

Hámori Barbara



Húsz éve televíziózik, harmincéves korában már programigazgató volt a Viasat 3-nál, és előtte is olyan sikerprodukcióknak volt az első számú vezetője, mint a TV2-n futó Korhatáros szerelem vagy a Drága örökösök. 2020-ban céget alapított, a Keresztanyu volt az első olyan produkció, amit a Scripted Productions gyártott, és már a 3. évada fut az RTL-en. Hámori Barbara producer és csapata most egy újabb sorozaton dolgozik: a Kuhnya című orosz sorozat magyar adaptációja készül A séf meg a többiek címmel.

Pál Marci



Pál Marci neve akkor vált országosan ismertté mikor 2020 novemberében elindult a Család az család kampány. Ekkor párjával Hanol Ádámmal álltak a nyilvánosság elé, hogy szivárványszülőként hallassanak magukról, mert céljuk, hogy a gyerekeik egy elfogadó és nyitott országban nőjenek fel.

Tapasztó Orsi



Tapasztó Orsi fizika-kémia szakon szerzett diplomát, de átképezte magát mentálhigiénés szakemberré, hogy segíthessen azoknak a családoknak, akik szintén az örökbefogadás mellett döntenek. A közönség a @nemakarokbeleszolni lányok egyik tagjaként ismerte meg őt.

Temesvári Orsolya



Temesvári Orsolya jogász, reziliencia tréner. Régebben önkéntes futó volt, aztán súlyos balesete következményeként ma kerekesszékben tölti napjait. Blogol és mesél arról, hogy mi történt vele, hogyan lehet ép ésszel túljutni a megmagyarázhatatlanon, segítve ezzel sorstársait is.

Iványi Orsi



Kommunikációs tanácsadó, közösségépítő, menopauza aktivista és kutató, többek között az „Éljenek a 40 feletti nők!” közösség és mozgalom alapítója, a Magyar Menopausa Társaság tagja, a magyarországi Menopauzabarát Munkahely program megalapítója. A középkorú nők kihívásainak és lehetőségeinek témáját tűzte a zászlajára. Előző életében multicégek és ügynökségek kommunikációs menedzsere volt Budapesten és Londonban. Egyszemélyes kommunikációs ügynökségét jelenleg Toszkánából vezeti, ahova férje révén költözött hat éve.
senior brand & shopper marketing manager, O.B.

Szabó Viktória



Hlatky-Schlichter Hubert



Hlatky-Schlichter Hubertet a Babel és a Kiosk éttermek tulajdonosaként ismerhetik a legtöbben, de volt korábban jogász hallgató és dolgozott a divatiparban is. Nemrégiben úgy döntöttek férjével Szegedi László idegsebésszel, hogy Svédországba költöznek és családot alapítanak.
művészeti szakember

Winkler Nóra



Szák Zsófia



Szociális szakember, képzőművészet-terapeuta és képződő pszichodráma asszisztens. Évek óta tevékenykedik segítő területen, ebből két éve kifejezetten családon belüli és kapcsolati erőszak, bántalmazás áldozataival dolgozik. Úgy gondolja, hogy az erőszak áldozataival való egyéni munkán keresztül is elérhetőek társadalmi változások. Ezen a területen érzi úgy, hogy szociális munkásként a leginkább kiteljesedhet és a legsokrétűbb munkát végezheti.

Juronics Tamás



Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész, koreográfus és színházi rendező, 2008-tól 2013-ig a Szegedi Nemzeti Színház művészeti igazgatója volt, most pedig a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője. A tv nézők legutóbb a Dancing with the Stars zsűritagjaként is találkozhattak vele.
Hammel & Hochreiter Kft., ügyvezető, interim-menedzsment és karriermenedzsment szakértő

Kristóf Györgyi



Péterfy-Novák Éva



Író. Regényeihez gyakran merít saját megélt tapasztalataiból. Legismertebb könyvében, az Egyasszonyban, a szülés közben megsérült kislánya történetét írta meg, aki hét éves korában életét vesztette.

Vidus Gabriella



A legbefolyásosabb magyar nők 2023-as listánk első helyezettje média kategóriában. Közel 24 éve dolgozik az RTL-nél, idén 9 éve, hogy vezérigazgatóként.
vezérigazgató, Magyar Telekom

Rékasi Tibor



Járai Kíra



Szinkronrendező. Férjével, Járai Mátéval a Nyerő páros című realityben engedtek először bepillantást magánéletükbe. Több konfliktusos témáról is kifejtették már véleményüket, többek között a tudatos gyermektelenség kérdéséről.
A hiba és a tévedés mint er..

Lénárt Viktor



Lénárt Viktor, a vezető- és szervezetfejlesztéssel foglalkozó GROW Csoport elnöke, a ZEL vezetőfejlesztési startup alapítója. Viktor amellett, hogy üzletember, coach és tanácsadó, evangélikus lelkész is. Rendszeresen tart előadásokat, a Forbes Business Club egyik alapítója.

Tóth Tünde



A világszinten közel 740 ezer kollégát foglalkoztató vállalat Magyarországon is jelen van már 30 éve. Budapesten technológiai tanácsadási, mérnök és informatikus munkatársaival, azon dolgoznak, hogy új lehetőségekkel segítsék a hazai és külföldi vezető vállalatok és szervezetek fejlődését. Tünde már közel 20 éve építi a karrierjét az Accenture-nél, a nagyvállalati implementációs projektek mellett fontos feladata, hogy támogassa a kiválóan teljesítő női kollégákat karrierjükben.

Zsadányi Flóra



Az Accenture számára a nemek közötti egyensúly kulcsfontosságú. A különböző tehetségekkel, perspektívákkal, képességekkel és tapasztalatokkal rendelkező munkaerőnknek köszönhetően az Accenture hatékonyan tud versenybe szállni a globális piacon. Céljuk, hogy 2025-re ez az arány globális szinten 50/50 legyen. Flóra tagja annak a munkacsoportnak, akik kimondottan olyan toborzási stratégiákat dolgoznak ki, hogy ezt a célt teljesíteni tudják. Akkor csatlakozott az Accenture-höz, amikor az IT és mérnök kollégák létszámának megduplázása volt a feladat

Melocco Anna



Újságíró, termékfejlesztő, sajtó- és kommunikációs szakember, rendezvényszervező. Jelenleg a legfontosabb munkája egy könyv írása a bipolaritásról, amely reményei szerint segítséget nyújthat nem csak a mentális betegséggel élőknek, de a környezetnek és a hozzátartozóknak is.

Sarkadi Bálint



A Budapest Pszichológia - Pszichológiai és Pszichoterápiás Központ alapítója és szakmai vezetője. A Szexből is megárt a kevés című könyv társszerzője.

Benke Vali Leria



A szexualitás témája hosszú évek óta áll Leria figyelmének középpontjában. Szemléletmódjában fontos, hogy a szexualitásra, a szexuális energiára mint fő erőforrásra, az öröm és a jólét forrására tekint. Következésképpen mindig a hétköznapokba, más életterületekbe, illetve az élettörténetbe való beágyazottság mentén vizsgálja a témát. A számok és a statisztikák helyett a nehezen megválaszolható kérdések, az alapvető emberi dilemmák, a vágy, az erotika természete, a szexualitás felébresztése, a testtel való kapcsolatteremtés, és mindezeken keresztül a tiszta belső hang megtalálása érdekli, így a hozzá forduló klienseket is ezen témák mentén kíséri. Munkája során a keleti és a nyugati tanok, a különböző képzések és módszerek, illetve saját önismereti élményei egybefonódásán keresztül dolgozik.
Chief People Officer, RTL Magyarország

Endrei-Kiss Judit



Juhos Andrea



Több, mint 15 éve foglalkozik karrier menedzsmenttel, szervezet és vezetőfejlesztéssel. Magyarország meghatározó vállalatainak közép és felsővezetőivel dolgozik, ügyfelei között sok a kisgyermeket nevelő nő. Szenvedélyesen hisz a női közösségek erejében, aktív támogatója a HBLF és a Menedzserszövetség női mentor programjainak.
tanácsadó szakpszichológus, író

Szél Dávid



Budapesti Fesztiválzenekar, Menedzser-igazgató

Erdődy Orsolya



Elnök, Women4Cyber Foundation Europe Stratégiai üzletfejlesztési vezető, Cyber Services

Mádi-Nátor Anett



Kecsmár Zsuzsa



Az antavo négymilliárd forintos befektetést húzott be a nagy márkákkal dolgozó szegedi startup. Az antavósok úgy látják, a közelgő recesszió miatt a vásárlók megtartása most minden eddiginél nagyobb prioritást élvez; a Fortune Business Insights szerint például a hűségprogram-menedzsment piaca, amivel ők foglalkoznak, az előrejelzések szerint 2029-re elérheti a 24 milliárd dolláros értéket.
Morgan Stanley budapesti irodájának pénzügyi vezetője

Czinke Beáta



WMN főszerkesztője, író, újságíró

Fiala Borcsa



coaching pszichológus, mindfulness tanár, a Megoldásközpont alapítója

Gerhát Réka



Fuller Bianka



Bianka munkásságának a középpontjában identitásunk fejlődésének krízisei állnak, így minden olyan nehézséggel foglalkozik, ami gátolhat bennünket az önazonos, szorongásmentes mindennapokban. Gyakorlati munkája és pszichoedukációs tartalmai során segít abban, hogy az önismeret, öngondoskodás a mindennapjaink részévé váljon, ezzel növelve önelfogadásunkat és csökkentve szorongásainkat, hogy jól legyünk kapcsolatainkban és önmagunkban.

Knapek Éva



Éva gyakorlati munkája során számos olyan nővel találkozott, akinek nehézsége adódott abban, hogy kiálljon magáért, hogy nemet mondjon, hogy kialakítson egy egészséges párkapcsolatot, vagy eleve azzal, hogy ne maradjon méltatlan emberi kapcsolódásokban. Segített megtalálni számukra a kiutat és a saját szerepüket az ismétlődésekben. Éva elsősorban olyan nőket támogat a social media kommunikációján és szolgáltatásain keresztül, akik szeretnének magukra fókuszálni, kijelölni a határaikat, valamint felelősséget vállalni magukért és az életükért. Diplomáját 2011-ben, szakvizsgáját 2019-ben szerezte.

Kovács Eszter



Még egy üzleti vezető, aki elkezdett meditálni és a jógaszőnyegen talált egyensúlyra. Eszter egy évtizedet töltött marketingterületen és nem utálta, sőt. Szerette a kihívásokat itthon és külföldön, a csapatokat, amiket épített vagy amelyeknek a része lehetett. Mégis, éjjelente képzeletbeli vitákat folytatott a plafont pásztázva és érezte, hogy a bénító fáradtság nincs rendben. Miután a sokat emlegetett brit tudósoktól, lenyűgöző professzoroktól és tradíciókat tisztelő keleti mesterektől tanult, létrehozta a Mat on the Moont, egy oázist, ahová a megfáradt városi vadak visszavonulhatnak önmagukhoz. Azt adja tovább, ami neki segített a jóga, a meditáció és a mindfulness univerzumából, hogy jobban érezd magad a bőrödben és az életedben.

Széll Hajnalka



HR és kommunikációs igazgatóként a két terület stratégiájának kidolgozásával meghatározó szerepet vállal az Auchan munkáltatói márkájának kialakításában. Szakmai meggyőződése és személyes szívügye is, hogy a vállalatnál érvényesüljön az egyenlőség, legyen szó a megváltozott munkaképességű kollégákról vagy éppen a női-férfi vezetők arányáról. A magyar leányvállalatnál betöltött pozíciója mellett felügyelő bizottsági tagként részt vesz az Auchan spanyol nemzetközi boardjában is. Magyarország első önszabályozó, munkáltatókat tömörítő, az esélyegyenlőség fontosságát hangsúlyozó szakmai és érdekvédelmi szervezetnek, a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fórumának az elnöke.

Németh Kornél



Németh Kornél 2019. júliusában érkezett a Rossmann Magyarországhoz és 2020. február elsejétől a drogérialánc hazai ügyvezetője. 20 éve dolgozik a kereskedelmi szektorban: legutóbb az Aldinál közel 10 évet töltött, előtte az Tesco, Media Markt hazai vállalatainál és az Euronicsnál dolgozott különböző pozíciókban. Karrierje során 3 évet dolgozott külföldön.
klinikai pszichológus, sport pszichológus

Marianne Engle, PhD (élőben online)



Magyarországért felelős vezető, Visa

Sármay Bence



család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus

Kozma-Vízkeleti Dániel



ügyvezető és HR igazgató, Packeta Hungary

Csatlós Éva



Szászi Barnabás



Eötvös Loránd Tudományegyetem Viselkedéstudományi Laborját valamint a Behavior Science for Good projektet munkáit vezeti. Korábban közgazdász és pszichológus diplomát is szerzett a Corvinuson, a Pázmányon és a BME-n. Döntéskutatásból és viselkedésváltoztatásból PhD-zott ELTE-n, és Fulbright ösztöndíjasként kutatott a Columbia egyetemen is. Tudományos munkái olyan helyeken jelentek meg mint a Nature Human Behavior vagy a Perspectives of Psychological Science. Ezzel párhuzamosan több hazai és nemzetközi cégnél dolgozik adatvezérelt viselkedésesváltoztató projektek tanácsadójaként. Következő évtől a Harvard Business Schoolban Fulbright ösztöndíjasként folytatja kutatásait.

Katona Renáta



A Felelősen Magadért Egyesület alapítója és szülész-nőgyógyász szakértője szívvel-lélekkel képviseli a női test- és egészségtudatosság, valamint az életkortól független jól-lét kérdését. Hisz abban, hogy a tájékozottság fél egészség! Bár a változókor minden nőt érint, nem mindegy, miként éljük meg ezeket az éveket! Küldetésének tekinti, hogy segítse a nőket abban, hogy megismerjék, mi mindent tehetnek azért, hogy teljes életet éljenek 40 éves kor felett is.
újságíró, kommunikációs szakember

Máté Kriszta



Szombati Anikó



Közgazdász, végzettségét a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Több, mint három éve a Magyar Nemzeti Bank digitalizációért és fintech fejlesztésért felelős ügyvezető igazgatója.

Szeles Nóra



Joseph de la Vega díjas, Demján Sándor ösztöndíjas közgazdász, egyetemi oktató, korábbi tőzsdei bróker, a BÉT-en a határidős kerekedés bevezetése fűződött a nevéhez, ma a közösségi finanszírozást itthon elindító Tőkeportál egyik alapítója, a Magyar Fintech Szövetség és az Eurocrowd elnökségi tagja, a Heller Farkas Szakkollégium tiszteletbeli tagja, A Tőzsdesztori és több könyv szerzője.

Regisztrálj workshopunkra:

A hiba és a tévedés mint erőforrás - avagy hogyan építsünk hibatűrő, tanuló szervezetet?

13:35-14:15  A MOST EREJE nagyszínpadon! 

Mit vezetsz? Céget? Egy kisebb csapatot? Projektet? Baráti társaságot? Családot? Ha a hibákat nagy hatékonysággal, ügyesen fordítjátok át fejlesztésekbe, akkor ez a workshop nem neked való. Ha szerinted van még fejlődni való ezen a téren, akkor szeretettel várunk. 

Sok szervezet és közösség szimplán csak a hibakerülésre törekszik, és ezért kétszeres árat fizet. Egyrészt a hibák rejtve maradnak, így folyamatosan rontják a kimenő teljesítményt. Másrészt a rejtett hibákból nem születik tanulás, sem fejlesztés. Sem személyes vezetői, sem szervezeti szinten. Milyen konkrét eszközökkel lehet hibaelkerülő szervezetből a hibákat minőségi módon menedzselő, tanuló szervezetet építeni? Milyen szerepet játszik ebben a vezető? A workshop során tanulás-megújulás fókuszú eszközökről beszélgetünk a gondolkodásmód-formálás, a változás-menedzsment és a hatékonyságfejlesztés kapcsán.

A workshop vezetője: Lénárt Viktor, Forbes Business Club, vezető fejlesztő

Lénárt Viktor

vezető fejlesztő, Forbes Business Club

Lénárt Viktor

Regisztráció



Név
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

09.55-10.00

MEGNYITÓ

Házigazdák: Fekete Emese & Szűcs Péter

10.00-10.25

She's Next

Egy saját vállalkozást felépíteni, majd folyamatosan fejleszteni izgalmas, de egyben nehézségekkel teli feladat is. A Visa globális programja a Visa She’s Next nőknek nyújt támogatást vállalkozásaik finanszírozásához, működtetéséhez és bővítéséhez. A beszélgetés során fény derül a magyar női vállalkozók kihívásaira egy friss kutatás eredményei, valamint saját tapasztalatok alapján.

Moderátor: Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes

 

Powered by 

10.25-11.00

Vállalkoztak rá

Akad ma bárki, aki meglepődik azon, ha egy női vállalkozóval találkozik? Nem annyira. Mégis adja magát a kérdés, hogy hol tartunk most? Milyen előnyök vagy hátrányok származnak abból, ha női vállalkozó vagy? Árvai Eszter évekig volt a budaörsi IKEA igazgatója, majd ausztriai országos HR-vezető, de besokallt. Ma mentorként segíti azokat, akik hozzá fordulnak tanácsért. Szabados Ági már két könyvesbolt tulajdonosaként, könyvkiadóként és a Reggeli műsorvezetőjeként zsonglőrködik a 24 órával, hogy minden beleférjen. Mi kellett nekik ahhoz, hogy a MOST-ban meghozzák azokat a döntéseket, melyek idáig repítették őket? Hogyan birkóznak meg a kihívásaikkal?

Moderátor: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes

Powered by 

11.00-11.20

Vonzzák a lehetetlen küldetések

Sok mindent elért már Walter Katalin; McKinsey-partner, kabinetfőnök, és 2021. január 1-je óta a BKK vezérigazgatója. Amikor kinevezték a pozícióra azzal bízták meg, hogy rendezze a Budapesti Közlekedési Központ válságát. Beiktatása óta számos projektet indított el és zárt le sikeresen, annak ellenére, hogy válságok és nem várt fordulatok színezték ezt a két évet. Sikeres, külföldi, tanácsadói pályáját akkor is otthagyta volna a közszféra kedvéért, ha előre látja ezeket a nehézségeket? Mi kell ahhoz, hogy ennyi kihívás ellenére is optimista maradjon a hétköznapokban és ne adja fel a sokszor sziszifuszinak tűnő harcot az elemekkel?

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

Powered by 

11.20-11.25

Magyarország legnagyobb csomagautomata-hálózatát hozná létre a dinamikusan bővülő Packeta Hungary

A Packeta Hungary, egy digitális e-kereskedelmi platformon alapuló, logisztikai szolgáltatásokat kínáló, nemzetközi cégcsoport tagja. A vállalat fő profilja a fixpontos kiszállítás, ezzel támogatva a fenntartható logisztikát és környezettudatosságot. 2023 végére országszerte több mint 3000 helyszínre tervezi bővíteni hálózatát, amellyel azt szeretné biztosítani, hogy legalább egy csomagpont elérhető legyen a teljes lakosság számára, csupán néhány perces sétatávolságon belül.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

Powered by 

11.25-11.45

A hiba és a tévedés mint erőforrás

Olvashatunk könyveket és megízlelhetjük a sikert, de a tévedéseink a legjobb tanítók. Olyan leckéket adnak, melyekkel semmilyen könyv vagy siker nem érhet fel. Vezetőként kihívás, hogy mit kezdjünk a hibákkal, tévedésekkel. Milyen a jó hibakultúra? Vezetőként megölelem vagy megölöm saját hibáimat, a saját tévedéseimet? Hogyan vagyok a munkatársaim tévedéseivel, hibáival? Tudok-e úgy számonkérni, hogy az erős keretezés legyen, de abból ne szégyen, hanem jobb teljesítmény és innovatív hozzáállás szülessen? Hogyan építhetünk hibatűrő, gyorsan fejlődő, innovatív szervezetet?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ az interaktív előadásban, illetve az előadáshoz tartozó workshopon, ahol gyakorlatban foglalkozunk a különböző karakterekre jellemző döntési csapdákkal, a hibakultúrával, a maxout
maximalizmussal és a neurobiológiai avatarokkal. 

Powered by 

11.45-12.15

Women in IT

Mádi-Nátor Anett és Kecsmár Zsuzsa egy férfiak dominálta szakmában jutottak magasra. Anett jelenleg a Women4Cyber Foundation elnöke, de dolgozott már a NATO-nál, katonákat, informatikusokat, hírszerzőket vezetve, Zsuzsa pedig az Antavo nevű, vállalati hűségpogramokat kezelő startup egyik alapítója és stratégiai igazgatója. Az eseményen mesélni fognak szakmai kihívásaikról és arról, hogy az AI miként használható saját területeiken.

Moderátor: Smejkál Péter - szekcióvezető

Powered by 

  • Mádi-Nátor Anett, Elnök, Women4Cyber Foundation Europe Stratégiai üzletfejlesztési vezető, Cyber Services
  • Kecsmár Zsuzsa, társalapító, Chief Strategy Officer, Antavo
12.15-12.20

Getting to Equal

Tünde már közel 20 éve építi a karrierjét az Accenture-nél és aktívan támogatja a kiválóan teljesítő női kollégákat karrierjükben. Flóra tagja annak a stratégiai munkacsoportnak, akik azon dolgoznak, hogy a nemek aránya az Accenture-nél 2025-re világszinten 50%-50% legyen. Tudjuk meg, mikkel szembesülnek!

Moderátor: Smejkál Péter - szekcióvezető

Powered by 

12.20-12.40

Bántalmazottból kick-box bajnok

Mi dönti el, hogy le tudjuk-e győzni a sorsunkat? Zsiga Melindának sikerült. Annak ellenére, hogy sikerére nem sokan fogadtak volna korábban. Elhagyták őt, bántalmazták és kiközösítették. Alkoholista nevelőapja levegőnek nézte, nevelőanyja pedig veréssel és éheztetéssel jutalmazta. Később fordult a szerencséje. Egy olyan családhoz került, akiknél jóllakottnak lenni nem jutalom volt, hanem alapvetés. Az édesanyjával végül felnőttként találkozott, mert fontos volt neki megismerni a gyökereit. Mára többszörös magyar bajnok, Európa kupa 3. helyezett és világbajnok bronzérmes kick-boxoló, edző, fitneszmodell.

Moderátor: Zsiborás Gergő - vezető szerkesztő, forbes.hu

12.40-13.25

Sikeres = önazonos?

Érdemes önazonosság nélkül sikeresnek lenni? És ha sikeres vagy az törvényszerű, hogy hiteles is leszel? Egyáltalán mit jelent a hitelesség és önazonosság? A beszélgetésből kiderül, hogy Péterfy Borinak, Winkler Nórának és Juronics Tamásnak mit jelentenek ezek a szavak, ők hogyan fogadtál el magukat, és van-e bármi az életükben, amit ma már másképp csinálnának ennek fényében.

Moderátor: Szűcs Péter - író, újságíró, világutazó, a Dharma című regény szerzője, a PetersPlanet utazási magazin kitalálója

Powered by 

  • Péterfy Bori, énekes, színész
  • Winkler Nóra, művészeti szakember
  • Juronics Tamás, Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, koreográfus, színházi rendező, Kossuth-díjas, érdemes művész
13.25-14.45

EBÉDSZÜNET

14.45-15.20

A siker neve külföld?

Biokémikusként már évtizedek óta kutatta az mRns-technológiát, de egy világjárvány kellett ahhoz, hogy Karikó Katalin munkásságát mindenki megismerje. Szerepelt már a Time magazin és a Wired címlapján, egy valódi ikon. Tavaly otthagyta a Biontech alelnöki pozícióját, mert mint mondta, elsősorban a tudományos munkában szeretne újra elmélyülni. A kutatás élteti, 58 éves koráig a saját kezével végzett minden kísérletet. Évtizedekkel ezelőtt, 1985-ben mégis elhagyni kényszerült az országot, mert munkáját ellehetetlenítették. Vajon, ha itthon marad, akkor is befuthatta volna ezt a pályát? Már most is legenda, de arra is van esély, hogy újítását, a rákkutatásban is fel tudják használni. De mit jelent ez a gyakorlatban? Ezekre a kérdésekre is keressük majd a válaszokat az idei Women’s Summiton Karikó Katalinnal.

Moderátor: Gólya Ági - újságíró, Forbes

15.20-15.45

A sorozatok királynője

Több tíz éves tv-s tapasztalattal a háta mögött Hámori Barbara a magyar sorozatkészítés megkerülhetetlen szereplőjévé nőtte ki magát. Gyártócége a Scripted Productions évek óta szállítja a kereskedelmi tévék főműsoridős sitcomjait, mint a Drága örökösök, a Keresztanyu vagy A séf meg a többiek. Honnan vette a bátorságot, hogy mindezt létrehozza és most mit gondol, mi az amit még el kell érnie a pályáján, hogy igazán elégedett lehessen? Ezekről is meg fogjuk őt kérdezni a Women’s Summiton!

Moderátor: Szűcs Péter - író, újságíró, világutazó, a Dharma című regény szerzője, a PetersPlanet utazási magazin kitalálója

15.45-16.15

Women in finance

Szeles Nóra a Budapesti Értéktőzsde újraindítása óta a hazai pénz- és tőkepiac ismert és elismert arca. Öt éve ő a befektetési célú közösségi finanszírozás hazai motorja, megalapította a Tőkeportál.hu-t, már számos startup sikeres finanszírozási projektje fűződik a nevéhez. Szombati Anikó a másik oldalon ül: a Magyar Nemzeti Bank digitalizációért és fintech fejlesztésért felelős ügyvezető igazgatója. Vita szabályozásról, kockázatokról, piaci innovációk és hatóságok együttműködéséről és arról, hogy nehezebb-e nőként a pénzügyi világban érvényesülni.

Moderátor: Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes

  • Szombati Anikó, digitalizációért és fintech szektor fejlesztéséért felelős ügyvezető igazgató, MNB
  • Szeles Nóra, alapító, Tőkeportál
16.20-16.50

Vállalatvezetők az Egyensúlyért

Az Európai Parlament 2022 novemberében elfogadott irányelve szerint az igazgatói pozíciók legalább 33 százalékát nőknek kellene betöltenie tőzsdei cégeknél, ehhez képest Magyarországon kiemelkedően alacsony a női vezetők aránya. A HBLF létrehozott egy programot, melyben párbeszédet kezdeményez első számú vezetőkkel. Vidus Gabriella és Rékasi Tibor mesélnek majd a saját tapasztalataikról, valamint a vállalati kultúráról, mely körbeveszi őket és ami segíti a nőket abban, hogy minél többen tudjanak vezetői beosztásba jutni.

Moderátor:
Bánáti Anna - főmunkatárs, Forbes; vezető szerkesztő, Forbes-listák

Powered by 

16.50-16.55

Egyenlőség és egyensúly

Hogyan teremthető meg egy vállalatnál a munkavállalók esélyegyenlősége? Mi a hozadéka a sokszínűségnek a vállalati kultúrában? Milyen lehetőségei vannak egy nőnek a munka és magánélet egyensúlyának kialakítására, főként, ha vezető pozíciót tölt be? Hogyan és mire inspirálhat egy női vezető másokat? Ezekről a kérdésekről osztja meg személyes tapasztalatait és ambícióit Széll Hajnalka, az Auchan Magyarország HR és kommunikációs igazgatója.

 

Moderátor: Bánáti Anna - főmunkatárs, Forbes; vezető szerkesztő, Forbes-listák

Powered by 

  • Széll Hajnalka, az Auchan Magyarország HR és kommunikációs igazgatója
16.55-18.45

Előadások átvetítése az ÉRZÉKENYÍTŐ nagyszínpadról

Teljes élet 40 felett - Iványi Orsi, Katona Renáta 
Eljutni a legmélyebb szövetig - Beszélgetés Péterfy-Novák Évaval
Számít, mi van belül - Szabó Viktória
Közösségre hangolva! - Erdődy Orsolya
Kamarazenei koncert

18.45-19.30

Mikor, ha nem most?

Edith Eva Eger élő online beszélgetésének átvetítése, az ÉRZÉKENYÍTŐ nagyszínpadról. (A beszélgetés angol nyelvű.)

Moderátor: Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes 

Powered by 

ÉRZÉKENYÍTŐ nagyszínpad

NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ NAGYTERMÉBEN

10.30-10.35

MEGNYITÓ

Házigazdák: Galavits Patrik & Lukoviczki Réka

10.35-10.55

Házasság Svédországban

Svédországba költöztek párjával, mert az itthoni törvényi keretek nem engedték, hogy ők is család legyenek, mégis 1000 szál köti őket még mindig Magyarországhoz. Svédországban, hogyan más az élet számukra és miként kivitelezhető a kétlakiság a hétköznapokban, hogy látják a jövőjüket most?

Moderátor: Veiszer Alinda - újságíró

10.55-11.25

Mit vállal valójában, aki belefog az örökbefogadásba?

Tapasztó Orsi és Pál Marci, mindketten az örökbefogadás mellett döntöttek más-más okokból. Orsiék több évig próbálkoztak, de természetes úton nem jött össze nekik, Marciék pedig meleg pár lévén így tudtak szülővé válni. Milyen kihívásokkal állnak szemben ma a hozzájuk hasonló párok? A téma gyakorlatias és érzelmi oldalát járjuk körbe a beszélgetés alatt.

Moderátor: Bánáti Anna - főmunkatárs, Forbes; vezető szerkesztő, Forbes-listák

  • Pál Marci, Szivárványcsaládokért Alapítvány kurátora, családjogi aktivista
  • Tapasztó Orsi, mentálhigiénés szakember, tartalomgyártó
11.25-11.45

Egy ország nézte végig, hogy nem lett gyereke. Hol tart most Pataki Zita?

Pataki Zitát évek óta ismerhetik a nézők az RTL-ről. Aztán egyszer csak férjével beengedték a közönséget életük legintimebb pillanataiba és a Youtube-os videósorozatuk zárásaként vált egyértelművé, hogy az utolsó lombik sem sikerült, nem lesz saját gyerekük. Azóta eltelt néhány év. Hol tartanak most és hogyan tudják teljessé tenni ezzel együtt is az életüket?

Moderátor: Szily Nóra - újságíró

  • Pataki Zita, műsorvezető, időjárás-jelentő, Réka- A Tudatos Termékenységért Alapítvány kuratóriumának elnöke
11.45-12.15

Tudatos gyerek nem vállalás. Miért?

Sokan vannak olyanok is, akik tudatosan döntenek a gyermektelenség mellett. Melyek lehetnek az ő indokaik és mit tudnak kezdeni a társadalmi megbélyegzéssel?

Moderátor: Galavits Patrik - újságíró

12.15-12.35

Szülés után újra a munkában

Különböző vállalati struktúrákban mi jellemző, hogyan tud egy nő visszahelyezkedni a munka világába? A beszélgetésben részt vesz Czinke Beáta, a Morgan Stanley részéről, Fiala Borcsa a WMN főszerkesztője, és Juhos Andrea szervezet és vezetőfejlesztő, akik körbejárják a témát saját élményeik és szakmai tapasztalataik alapján.

Moderátor: Veiszer Alinda - újságíró

Powered by  

12.35-13.05

Az apák szerepe a családban

Mi a dolga a 2020-as években az apáknak otthon? Nyugatabbra a kenyérkeresői szerepen túl ma már egyre inkább jelen vannak a gyereknevelésben és kiveszik részüket a házimunkákból is, így könnyítve az anyák terhein. De hogy áll a helyzet Magyarországon? Azok az apukák, akik aktívak otthon, hogyan vannak ezzel? Mi a szerepe és jelentősége a rituáléknak a családi mindennapokban és hogyan járulhatnak hozzá a család identitásához és a családi kapcsolatok megerősítéséhez.

Moderátor: Galavits Patrik - újságíró

Powered by  

13.05-13.45

SZÜNET

13.45-14.45

Tanult mintáink és azok meghaladása

Megélt gyerekkori traumái és az alkoholista szülő mintája ott lebegett felette, ma mégis egy sikeres életet mondhat magáénak. Hogyan tudta a saját örökölt mintáit áttranszformálni és miért lett ő más? Hogyan boldogul Liptai Claudia a felnőtt párkapcsolataiban, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, amiket szülője elkövetett, és milyen szülővé tette őt az átélt gyerekkor?

A beszélgetés második felében Németh Kornél a Rossmann ügyvezetője a téma üzleti aspektusait is megvilágításba helyezi, hiszen önmagunk megismerése és meghaladása épp olyan fontos szerepet játszik a vezetővé válásban is, mint a magánéletben.

Moderátor: Kadarkai Endreműsorvezető

Powered by 

14.45-15.20

A siker neve külföld?

Karikó Katalin élőben online előadásának átvetítése a MOST EREJE nagyszínpadról.

Biokémikusként már évtizedek óta kutatta az mRns-technológiát, de egy világjárvány kellett ahhoz, hogy Karikó Katalin munkásságát mindenki megismerje. Szerepelt már a Time magazin és a Wired címlapján, egy valódi ikon. Tavaly otthagyta a Biontech alelnöki pozícióját, mert mint mondta, elsősorban a tudományos munkában szeretne újra elmélyülni. A kutatás élteti, 58 éves koráig a saját kezével végzett minden kísérletet. Évtizedekkel ezelőtt, 1985-ben mégis elhagyni kényszerült az országot, mert munkáját ellehetetlenítették. Vajon, ha itthon marad, akkor is befuthatta volna ezt a pályát? Már most is legenda, de arra is van esély, hogy újítását, a rákkutatásban is fel tudják használni. De mit jelent ez a gyakorlatban? Ezekre a kérdésekre is keressük majd a válaszokat az idei Women’s Summiton Karikó Katalinnal.

Moderátor: Gólya Ági - újságíró, Forbes

15.20-15.50

Teljes emberként

Teljes emberként élni lehet egy cél. Nincs ez így másként azoknál sem, akik nap, mint nap találkoznak olyan kihívásokkal, melyek a legtöbb ember számára ismeretlenek. Temesvári Orsi egy baleset következtében lett gerincvelő sérült, Weisz Fanni pedig siketként született. Nagyon fontos számukra, hogy minél szélesebb nyilvánossághoz tudjanak szólni, edukáljanak és megmutassák, hogy másságuk ellenére ők is teljesértékűek.

Moderátor: Gólya Ági - újságíró, Forbes 

15.50-16.15

Miért tabutéma a szex és miért kéne többet beszélnünk róla?

Mit hiszünk a jó szexről? A jó szex hangos, durr bele és szenvedélyes. A szexnek viszont sokkal több árnyalata van. A jó szex játszótér. A valódi kérdés az, hogy mennyi hozzáférésünk van a saját vágyainkhoz és mennyi bátorságunk nyitottnak maradni és felfedezni új dolgokat. A szexuális energia az alap működésünk része, maga a kreatív és teremtő energiánk, ami az életünk sokkal több területére kihat, mint gondolnánk. Miért lenne fontos az, hogy beszéljünk a szexről, sőt, még inkább, hogy csináljuk?

Moderátor: Musch Rozina - host, Forbes Makers; MesterAkadémia szakmai vezető

Powered by 

16.15-16.20

Mit hagysz ki az életedből? - önfejlesztő workshopsorozat

Építs egy cselekvő női közösségben valódi önbizalmat. Amivel mersz új dolgokba belevágni. Amiből a külső körülmények sem tudnak kibillenteni. Legyél te az a magabiztos nő, aki stabil identitással rendelkezik. Aki ismeri a saját értékeit. Aki képes együttérzéssel fordulni saját maga felé. Aki képes megélni és megünnepelni a sikereit. Aki mer nemet mondani és önmagát választani. Aki tudatosan használja a női energiáit. És mindezen erőforrásokat képes a saját céljainak szolgálatába állítani. 

Te mit nem csinálsz azért, mert nem hiszel benne eléggé, hogy képes lennél rá? Bemutatkozik a Forbes MAKERS!

Moderátor: Galavits Patrik - újságíró

Powered by 

16.20-16.45

Hogyan válaszd magadat?

Ahhoz, hogy megtaláljuk a belső erőt, önazonosságot, és képesek legyünk kapcsolódni, elengedhetetlen a stabil önbecsülés. Ha megtanulunk érzelmileg kapcsolódni saját magunkkal, képessé válunk összegyűjteni azt az energiát, amivel asszertíven és a nehézségek ellenére is hűen képviseljük majd magunkat az élet számos területén. Hogy ezt miként tudjuk megtenni a gyakorlatban? Fuller Bianka és Knapek Éva fognak beszélni erről.

Moderátor: Szily Nóra újságíró

Powered by 

  • Fuller Bianka, pszichológus, tiktoker, az ÉnTervező Önismereti határidőnapló és Akadémia alapítója
  • Knapek Éva, klinikai szakpszichológus, az Önazonos Vagyok Klub alapítója
16.45-17.10

A tudatos jelenlét szerepe a rezilienciában

Hogy miért fontos a tudatos jelenlét? Mert általa lehetséges mélyebben megélni a sikert, igazán ünnepelni, boldogabbá tenni magunkat anélkül, hogy mindig valami újat kellene kergetni. A reziliencia, lelki ellenállóképességet jelent, fejlesztése az egyik legjövedelmezőbb befektetés, amit adhatunk magunknak. Ennek mikéntjéről Gerhát Réka és Kovács Eszter beszélnek bővebben.

 

Moderátor: Szily Nóra - újságíró

Powered by 

  • Gerhát Réka, coaching pszichológus, mindfulness tanár, a Megoldásközpont alapítója
  • Kovács Eszter, jóga, meditáció és mindfulness oktató, a Mat on the Moon alapítója
17.10-17.30

Teljes élet 40 felett

Iványi Orsit az hajtja, hogy változásokat érjen el a világban. Kommunikációs tanácsadó, újságíró, közösségépítő, menopauza kutató. Célja, hogy a nők 40 felett is érezzék teljes egésznek magukat, és higgyenek abban, hogy az élet nem ért véget 30-as éveikkel, még akkor sem, ha a médiában kevés szó esik a nők változó koráról.

Moderátor: Szily Nóra - pszichológus, újságíró

Powered by 

  • Iványi Orsi, menopauza aktivista és kutató, közösségépítő
  • Katona Renáta, szülész-nőgyógyász, a Felelősen Magadért Egyesület alapító tagja
17.30-18.00

Eljutni a legmélyebb szövetig - Beszélgetés Péterfy-Novák Évával

Péterfy-Novák Éva a tabuk embere. Na nem azért, mert nem lehet vele semmiről őszintén beszélgetni, pont ellenkezőleg. Írásaiban mindig azt keresi, hogy saját élményein vagy kitalált történetein keresztül, hogyan tud a legmélyebb szövetig eljutni munkájában.

Moderátor: Veiszer Alinda - újságíró

Powered by 

18.00-18.05

Számít, mi van belül

A menstruáció és a testünkben zajló hormonális változások sokszor nem könnyítik meg a mindennapokat. A menzesz sajnos még mindig tabu téma, pedig fizikálisan és lelkileg is megterhelő lehet, és ezt nem jó magunkban tartani. A tamponok adta szabadságnak köszönhetően a nők aggodalom nélkül mozoghatnak, sportolhatnak, és ez hozzájárul a testi-lelki jóllétükhöz. az o.b. márkával ezen felül is szeretnék segíteni a nőknek, hogy könnyebben találják meg a külső-belső egyensúlyt, ezért indítottuk el az o.b. jóganapok eseménysorozatot.

Moderátor: Gólya Ági - újságíró, Forbes

Powered by 

18.05-18.15

SZÜNET

18.15-18.40

Közösségre hangolva!

A Budapesti Fesztiválzenekar közösségi munkássága, és élő kamarazenei koncertje!

Műsor:

Beatles Yesterday (átírta: Charles R. Casey)
Kenneth Gange: Rag Burlesque

Közreműködnek:

Csikota Gergely - trombita
Póti Tamás - trombita
Szőke Zoltán - kürt
Szakszon Balázs - harsona
Bazsinka József - tuba

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes 

Powered by 

18.40-18.45

Megtanulta, csinálja, tanítja

Karriermenedzsment Kristóf Györgyivel, a Hammel & Hochreiter ügyvezetőjével, interim szakértő és vezetői stratégiai tanácsadóval beszélgetünk élőben online. Ő maga igen korán lett útkereső, aki épp 20 éve, sok kanyarral találta meg hivatását.

„Sorsunk a személyiségünk és az önismeretünk következménye, jó hír: mindkettő fejleszthető. A titok: a proaktivitás, döntsd el most, hogy nem sodródsz!”

Moderátor: Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes 

Powered by 

  • Kristóf Györgyi, Hammel & Hochreiter Kft., ügyvezető, interim-menedzsment és karriermenedzsment szakértő
18.45-19.30

Mikor, ha nem most?

Traumái minden embernek vannak. De nem mindenkinek olyan mértékűek, mint a világszinten híres és elismert klinikai szakpszichológusnak, Edith Eva Egernek. Miután megmenekült a náci haláltáborból, Amerikába emigrált, ahol évekig cipelte nyomasztó terhét, majd elhatározta, szembenéz saját múltjával. Később ennél még többre vállalkozott. Úgy döntött, másoknak is utat mutat, hogy ki tudjanak lépni saját poklaikból, és teljes életet élhessenek. Végül 51 évesen diplomázott a Texasi Egyetem klinikai pszichológus szakán. Mi segített neki megszökni saját múltja rabságából, hogy a negyvenes éveiben egy egészen új pályának kezdjen neki? Vagy később, 2017-ben, amikor betöltötte a kilencvenet, miért döntött úgy, hogy itt az ideje könyvet írni életéről?  (A beszélgetés angol nyelvű, magyar felirattal.)

Moderátor: Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes 

Powered by 

19.30-19.35

ESEMÉNY ZÁRÓAKKORDJA

Mi vár még rád a rendezvényen?

Az idén 75 éves Porschénál pontosan tudják, mit jelent a most ereje, hiszen csaknem egy évszázada dolgoznak azon, hogy elhozzák Önöknek a legkorszerűbb megoldásokat. Nagy megtiszteltetés számukra, hogy idén is részt vehetnek a Forbes Power Women’s Summiton, és Taycan 4 Cross Turismo, valamint Macan T modelljeikkel bepillantást engedhetnek a Porsche világába!

_______________________________________________________________________

A Johnnie Walker sétáló alakja az elmúlt kétszáz évben jelen volt a női emancipáció történelmi jelentőségű pillanatainál. A nők a kezdetek óta meghatározóak a Johnnie Walker történetében: Elizabeth Walker, az alapító felesége fontos szerepet játszott a márka ikonikus whiskyjének megalkotásában, a jelenlegi párlatmester, Dr. Emma Walker pedig történelmet írt azzal, hogy nőként először tölti be ezt a fontos pozíciót.
A Johnnie Walker mára a világ egyik legkedveltebb skót whiskyje. A 12 éves Johnnie Walker Black Label mély, komplex karakterű, melyben sötét gyümölcsök, édes vanília és a jól ismert füstös íz keveredik.
Keresd a pultjukat, mert a Johnnie Walker csapata különleges long drinkekkel vár minden kedves vendéget!


*Fogyaszd felelősséggel!

_______________________________________________________________________

 

A BOSS elbűvölő illatai a céltudatos nő pozitivitását és erejét ünnepli. A BOSS ALIVE arra inspirál, hogy élj szabadon és csináld azt, amitől érzed, hogy élsz. Az új Alive Parfumben a meleg, friss virágok pozitív energiát és szikrázó nőiességet sugároznak, míg a bőr akkord és az erőteljes ámbrás jegyek tovább gazdagítják az illatot. Az élénk, fás akkord magabiztosságot és erőt hagy maga után. A vidám, gyümölcsös-fás ALIVE Eau de Parfum illatot energikus alma, feketeribizli, napérett szilva és meleg fahéj kombinációja teszi különlegessé, ami emlékezteti viselőjét, hogy az élet vibrálóan az igazi.
Fedezd fel a BOSS ALIVE női illatok egyikét az esemény welcome csomagjában.

_______________________________________________________________________

Vöslauer márka, az egészségtudatos és sikeres nők ásványvíze.

Hogy miért? Mert hasonló értékeket tartunk szem előtt úgy, mint saját és környezetünk jóléte. Érezzük jól magunkat úgy, hogy közben odafigyelünk egészségünkre és felelősséget vállalunk a minket körülvevő világért, amiben igyekszünk megtalálni a „balance”-t és megvalósítani önmagunkat.

Állj meg te is a Vöslauer pultjánál, és merülj el a természetes, kiegyensúlyozott ásványianyag tartalmú, szénsavmentes ásványvizeinek frissítő világában, természetesen 100%-ban újrahasznosított PET palackban.

_______________________________________________________________________

Egész napos tartásra és sima hajra vágysz? A TRESemmé Extra erős tartást adó hajlakkal most mindkettőt elérheted.

Ez a professzionális minőségű hajlakk segít, hogy hajad sima, könnyen kezelhető legyen és hogy egész nap megőrizhesd a frizurád. Nem hagy ragacsos termékmaradványokat hajszálaidon. Élvezd tartós frizurádat, keresd a terméket a welcome csomagodban!

_______________________________________________________________________

Kényeztesd tested természetes alapanyagokkal, melyeket a The Body Shop etikus forrásokból szerez be. Lételemük a fenntarthatóság, nem tesztelnek állatokon és idén minden termékük vegán lesz. Kóstolj bele világukba 96 órán át hidratáló Avokádós testvajukkal és élvezd a 20% kedvezményre jogosító ajándék kupont, melyeket megtalálsz welcome csomagodban!

_______________________________________________________________________

A Bolt egy észt mobilitási cég, melynek taxi szolgáltatása Magyarországon is elérhető. Náluk nincs helye az előítéleteknek; sofőrjeik nemtől függetlenül mindannyian ugyanolyan fontos szerepet töltenek be működésükben. Látogass el a pultjukhoz, inspirálódj női sofőrjeik történetéből és pörgess a szerencsekeréken az értékes nyereményekért.

_______________________________________________________________________

A Carmexet szinte mindenki ismeri. Híre szájról-szájra terjedt el. A modellek és a tv-s személyiségek is örömmel használják.
Nagyon jól ápol és szép fényt kölcsönöz az ajkaknak. Kiváló rúzs alá és fölé is. Az idei eseményen a Carmex csodálatos ajakápolóval kedveskedik számotokra a welcome csomagban. Próbáljátok ki, szeressétek, használjátok!

 

_______________________________________________________________________

A bőrödnek most minden megadatik: feszesség, ragyogás. Mindez egy ultrakönnyed, frissítő formulában.

A 99%-ban természetes eredetű Hibiszkusz Morning Bloom és exkluzív Moringa kivonatokkal újra beindíthatod a fiatalságod erejét minden eddiginél átfogóbb módon. A hatás nem marad el. A finom vonalak és ráncok jelentősen csökkennek, a bőr feszesebbnek és tápláltabbnak érződik. Keresd az Estée Lauder termékét welcome csomagodban.

_______________________________________________________________________

A Hush&Hush prémium étrend-kiegészítők reggel, délben és még éjjel is azon dolgoznak, hogy a szervezetet folyamatosan tápanyagokkal lássák el, az öregedés ellen, annak gyökereinél harcolva, biztosítva a test optimális funkcióit. Függetlenül attól, hogy a kiegészítőket együtt vagy külön alkalmazza, a szervezetben nem lép fel egyetlen vitaminból vagy ásványi anyagból semmi hiány vagy többlet. A Hush&Hush termékek szedése egyszerű, reggel és este kell őket bevenni - pont olyan, mint a napi bőrápolás. Keresd welcome csomagodban ajándékokat!

_______________________________________________________________________

A Rossmann tudja, mire vágysz! A szépség, az egészség és a fenntarthatóság épp olyan fontos számunkra, mint a női erő képviselete. Keresd a Rossmann szerencsekerekét a helyszínen, pörgess és nyerd meg az értékes dekorkozmetikai vagy bőrápolási termékeket, hogy céljaid elérése közben mindig a legjobb formádban tündökölhess.

_______________________________________________________________________

A reformer (gépesített) pilates az egyik leghatékonyabb mozgás, ha az izmok formálása, ruganyosság, hajlékonyság elérése, valamint karcsú alak a célod. Sőt, bármilyen rehabilitációt támogathat, mivel úgy erősíti az izmokat, hogy nem terheli az ízületeket.
Próbáld ki Te is, ajándék jegyed keresd a welcome csomagodban!
A TMS Pilates csapata vár szeretettel a Római - parton és az Andrássy úton lévő stúdióikban!

_______________________________________________________________________

A The Botanist gin nem kevesebb, mint 22 féle vadon termő növényt tartalmaz, melyek mindegyike a skót Islay szigetéről származik.
Az ital háromszoros lepárlással készül. Desztillálása nagyon lassan, alacsony hőfokon történik, így a növények aromái hosszan oldódnak az italban. Az eredmény egy összetett, virágos ízű gin, amit mindenképp érdemes megkóstolni.

A megkóstoláson kívül, most lehetőséged lesz elkészíteni a tökéletes gin&tonikot, keresd a The Botanist pultot a VIP-ban!

_______________________________________________________________________

Nem csak arra büszke a ZING, hogy minden egyes burger alapanyaga hazai termelőktől származik, csak hogy párat kiemeljünk, a balatonfenyvesi ANGUS, vagy a szigetszentmiklósi malom lisztje a frissen készülő bucijaikhoz, hanem a vezetői csapat megközelítőleg fele nőkből áll, akik egytől egyig amaZING women. Ezért is fontos számukra az eseményen való jelenlét, valamint debütál a Crunchy, a ZING kistesója, aki prémium tanyasi csirkéket hoz el nekünk extra csípősen igazi nashville-i stílusban! Megéri mind a két truckot látogatni a rendezvény ideje alatt! Keresd őket a gasztrosétányon!

 

Támogató partnereink

Helyszín

 

TELJES NAP IDŐBEOSZTÁSA

08.00

VIP vendégérkezés és regisztráció

08.30

Reggeli fogadás & beszélgetés

Reggeli Forbes címlaposainkkal: Galambos Márton beszélget Máté Krisztával és Szabados Ágnessel.

VIP jegytulajdonosok részére

09.00

Általános regisztráció és kapunyitás

Normál és csoportos jegytulajdonosok részére

10.00

Megnyitó - MOST EREJE nagyszínpad

Millenáris Fogadó Épület Nagytermében

10.35

Megnyitó - ÉRZÉKENYÍTŐ nagyszínpad

Nemzeti Táncszínház Nagytermében

12.30-13.30

Ebédszünet

15.50-16.30

Kávészünet

19.30

Rendezvény zárás

Google+