T G

Időpont: 2023.03.06

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hetedik éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünneplünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Előadóink

Orbán Anita



A Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után röviddel az Egyesült Államokba költözött, ahol két mesterdiplomát is szerzett, történelem és diplomácia területeken. 2020-ban nevezték ki a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesévé. Dolgozott öt évig a Külügyminisztériumban, 2010-ben az országgyűlési választásokon a Fidesz egyéni jelöltjeként indult Óbudán, de később visszalépett. A Vodafone-hoz Londonból, a Tellurian LNG-ből érkezett, ahol a nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöki pozíciót töltötte be.

Máté Kriszta



Gimnazistaként már a siófoki városi televízióban dolgozott. Párhuzamosan tanult két egyetemen: a Színház,-és Filmművészeti Egyetem műsorvezető-rendező szakán, és a Pécsi Tudományegyetem esztétika-magyar szakán. Több, mint 10 évig volt műsorvezető a TV2-nél, 1997 óta tanított az SZFE-n, 2010-től a Kodolányi János Főiskola docense. 2014-ben megalapította saját gyártócégét, melynek a Cápák között című műsort is köszönhetjük.

Cserpes István



Cserpes István a kor neves tejipari szakközépiskolájában, Csermajorban végzett, aztán a BME-n és az egykori Bánki Donát Műszaki Főiskolán tanult élelmiszergépésznek. István hangsúlyozza, hogy a cég sztorijában kevés a tervezettség, és sok az olyan fordulat, amikor lehetőségeket vettek észre. A covidjárványban azt mondta, hogy „A kollégák küzdenek, mint malac a jégen”. Az élet azóta is tartogatott nem várt fordulatokat. A Cserpes Sajtműhely és a tejivók alapítója visszatérésről, vezetői mentalitásáról, a menedzsment problémáiról és jövőbeli terveiről is mesélni fog Galambos Mártonnak a márciusi Kilövésen.

Program

17.30-18.00

Regisztráció & welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

19.00-21.00

Vacsora & networking

Támogató partnereink

Google+