T

Időpont: 2023.05.02

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hetedik éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünneplünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Előadóink

Gonda Gábor



Gonda Gábor szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői pozíciókban. 2012-től a magyar HP ügyvezető igazgatója volt, 2018 óta pedig a HP teljes közép-európai régióért felelős vezetői pozícióját is betöltötte. Munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa. 2020. november 2-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, valamint a Telekom Rendszerintegráció Zrt. (korábban T-Systems Magyarország Zrt.). vezérigazgatója.

Orbán Krisztián



Orbán Krisztián ritkán szólal meg, de akkor a világot mozgató trendekről beszél. Az Oriens ügyvezető partnere.

Diller Kevin



A magyar srác milliárdos dobása, ami már a Tiktokon nőt nagyra. Tizenöt évesen, a nagymama ágyneműtartójából indította a Mobilfoxot. Egyszerű ötletre építette fel cégét, ma már egy kaposvári gyárban készülnek egyedi telefontokjai. Őszintén bevállalta a kezdeti minőségi gondokat, azt, hogy mennyire nem ért a gyártáshoz. A jórészt huszonévesekből álló vezetőséggel nőttek ötmilliárdos céggé. A 30/30-as listánk szereplője, Forbes-címlapos.

Program

17.30-18.00

Regisztráció & welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

19.00-21.00

Vacsora & networking

Támogató partnereink

Névadó támogatónk


További támogatónk


Google+