T G

Időpont: 2023.01.30

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Kedves Vendégünk!

Köszönjük érdeklődését rendezvényünk iránt, az eseményre minden jegy elkelt! Várjuk szeretettel további Kilövéseinkre, üzleti fesztiváljainkra, bővebb információk: forbes.hu/esemenyek

Márciusi lapszámbemutató Kilövés eseményünk időpontja: 2023. MÁRCIUS 6. (hétfő)

------------------------------------------------------------

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hat éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünneplünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Előadóink

Wirtz Ágnes



Wirtz Ágnest lényegében német férje, Albrecht csábította haza Magyarországra 2006-ban, hogy itt valósítsák meg közös álmukat: állami gondozott gyerekeket segítsenek. Azóta a balatoni táboroztatás mellett meseolvasásra járnak budapesti gyermekotthonokba, és lelki biztonságot igyekeznek nyújtani az ott felnövő gyerekeknek, akiket Ágnesék csak úgy hívnak: Világszépek. Pár éve megnyitották a Pendula Óvodát, ahová az otthonokból is jut minden csoportba néhány gyermek. A Világszép Alapítvány egyik alapítója és a Villa Bagatelle tulajdonosa, Wirtz Ágnes is velünk lesz a februári Kilövésen.

Niszkács Anna



Niszkács Anna a Gerbeaud Gasztronómia Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. A magyar csúcsgasztró egyik állócsillagának irányítását épp a koronavírus előtt vette át édesanyjától; a pandémia alatt az Onyx Alkotói Közösségével pedig egy, a fine dining status quo-jától eltávolodó, demokratikus irányítási modellt hoztak létre. A 2022-es magyar Michelin-kalauz bemutatásakor etikus, fenntartható működésüket zöld Michelin csillaggal díjazták.

Kiss Gergely



Tíz éve alapította meg Nagy Viktorral és Decker Ádámmal a Modern Sport Akadémiát, amely az országban egyedülálló módon egyetemi vízilabdacsapatot is összerakott a gödöllői agráregyetemen. A Nagy Sportágválasztó ötpróbás rendezvényein rendszeresen együtt is fut a szabadidős sportolókkal, és egyik főszereplője A nemzet aranyai című sportdokumentumfilmnek, amely a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdacsapatról szól.

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

19.00-21.00

Vacsora, networking

Támogató partnereink

Google+