G P

Időpont: 2022.11.02

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052 Budapest, Duna korzó 1.

KEDVES VENDÉGÜNK!
Az eseményre minden jegy elkelt! Várjuk sok szeretettel következő eseményeinken!

További információk: forbes.hu/esemenyek

-------------------------------------------------------------------

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hat éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünneplünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2022.11.02.

Kezdés: 18.00

Előadóink

Zsiga Melinda



Állami gondozott volt, saját édesanyja mellett másik két család is lemondott róla. Gyerekkorában szíjjal „nevelték” fegyelemre. Az ilyen múlt 90 százalékkal növeli az elkallódás esélyét a statisztikák szerint, Zsiga Melinda mégis a maradék tízbe tartozik. Súlyos traumáiból a kick-box segítségével kászálódott ki, és meg sem állt a világbajnoki dobogó harmadik helyéig.

Einspach Gábor



Ötvennégy évesen nevezett el először magáról galériát, pedig előtte már csaknem harminc éve foglalkozott műkereskedelemmel – mindig valaki mással a háttérben. Einspach Gábor aztán egyetlen év alatt bejuttatta az Einspach Fine Art & Photography-t a londoni Frieze Masters vásárra, ami az elitklubok csúcsa. Főként a kortárs magyar művészetet és háború után, a vasfüggöny mögött készült értékes alkotásokat mutatja meg a világnak, és még a Red Hot Chili Peppers zenészei is hozzá sétálnak be, ha Budapesten járnak.

Szigetvári József



Megvették, felfuttaták, most pedig eladták a szallas.hu szállásportált üzemeltető céget. De nem szokványos konstrukcióban. Az eddigi magyar befektető az exittel távozik, de a sikeres csapat marad és új feladatot kap az új lengyel tulajdonostól: állítsák át szallas-modellre és futtassák hasonlóképp fel az ő oldalukat is. Szigetvári József mesél az igazi magyar sikersztoriról.

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

19.00-21.00

Vacsora, networking

Partnereink

További támogatónk


Google+