P

Időpont: 2022.05.03

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052, Budapest, Duna korzó 1.

AZ ESEMÉNYRE AZ ÖSSZES JEGY ELKELT!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2022.05.03.

Kezdés: 18.00

Az eseményen való részvételhez a 2022. március 7-én életbe lépett jogszabályok értelmében NEM szükséges védettségi igazolvány, valamint maszk használata sem kötelező!

Előadóink:

Gonda Gábor



Gonda Gábor szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői pozíciókban. 2012-től a magyar HP ügyvezető igazgatója volt, 2018 óta pedig a HP teljes közép-európai régióért felelős vezetői pozícióját is betöltötte. Munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa. 2020. november 2-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, valamint a Telekom Rendszerintegráció Zrt. (korábban T-Systems Magyarország Zrt.). vezérigazgatója.

Miller Dávid



24 éves volt, amikor az RTL Klub rábízta az X-Faktor jubileumi, 10. szériájának műsorvezetését, és a pozítiv fogadtatás miatt a 2022-es évadot is ő vezetheti, emellett a Reggeliben is feltűnik. Alapvetően mégis színészként definiálja magát, szerepelt a Hotel Margaretben, A Tanárban, a Mellékhatásban, az Alvilágban, és jó néhány éve részt vesz zenei projektekben: a Wellhellóból ismert Diazzal készítették a Szombat című dalát, amivel a 10. X-Faktor évad indult; írtak közösen dalszövegét a Carson Comás Fekete Giorgióval, és az újhullámos rap szcéna egyik nagy favoritjával, Beton.Hofival is, akivel a nyár egyik legtöbbet játszott slágerlistás dalát, a Süt a napot készítették együtt.

Pataki Ági



Az ország talán legismertebb egykori topmodellje többszöri karrierváltásáról legalább annyira ismert, mint arról, hogy évtizedeken át a Fabulon kozmetikumok reklámarcaként egy hatalmas mozaikképről nézett le a fővárosi járókelőkre a Kálvin téren. Ő volt a tulajdonosa és menedzsere a rendszerváltás előtti Budapest egyik legendás butikjának (Váci10), húsz éve pedig férjével, Kovács Gáborral vitt cégében számos magyar sikerfilm társproducere. „Sok mindent csináltam életemben, de soha nem egyedül – mondja Ági vállalkozói alapállásáról. – Úgy voltam vele, hogy most sem ereszteném el azon óhajomat, hogy a legjobbakkal álljak össze, és azt sem, hogy ebben is sikeres legyek."

Váradi Gergely



Gyerekként került be a Jászai Mari-díjas Novák Eszter előadásába. Elsőre felvették az SZFE-re, még egyetemista volt, mikor első nagyjátékfilmje, a Guerilla főszerepére készült. Április elején 61 országban rajtolt el egyszerre az HBO Max magyar nyelvű saját fejlesztése, A besúgó, a színész arcával van tele a főváros és a streamingszolgáltató főoldala. A sorozat címszerepére majd egy éven át castingolták, 15 körre hívták be.

Program:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

19.00-21.00

Vacsora, networking

Partnereink:

Névadó támogatónk


További támogatónk


Google+