M P

Időpont: 2022.06.28

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052, Budapest, Duna korzó 1.

A legjobb pillanatokról készült fotók megtekintése!



Képek megtekintése

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hat éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk - és most a nyári  E X T R A  eseményen még díjakat is adunk át!

A “Forbes Levegő - a legizgalmasabb fenntarthatósági projektek” lista az elmúlt év menő fenntarthatósági projektjeit mutatja be. A listán egészen kis projektek is helyet kapnak, hiszen mindenki a saját háza táján is tehet a fenntarthatóságért, mindemellett nagy, sokszor vállalati projektek is, melyeknek jelentős társadalmi hatása van. A lista összeállításában és a listához kapcsolódó díjak odaítélésében egy 5 fős szakmai zsűri segítette a szerkesztőség munkáját. A díjak a júliusi Kilövés keretén belül kerülnek átadásra! 

Előadóink

színész, producer

Nagy Ervin



Wettstein Albert



Marketingesből techvállalkozó: Wettstein Albert a Munch.hu társalapítójaként többek közt azért dolgozik, hogy az élelmiszerfelesleg ne a szemétben, hanem valaki tányérján kössön ki. Mindezt egy app-pal éri el a cég, ami folyamatosan terjeszkedik, aktív lépéseket téve egy fenntarthatóbb életért.

Dr. Baucsek Katalin



A nők szerepéről az üzleti életben még mindig keveset hallunk, holott egyre jobban kezd bebizonyosodni, hogy e téren is kimagasló eredményekkel rendelkeznek. Az egyik legjobb példa erre Dr. Baucsek Katalin, felsővezetői tanácsadó, szervezet- és vállalkozásfejlesztő, a Higgadt Erő Program megalkotója. Katalin kifejlesztette azt az egyedülálló módszert, amellyel a stagnáló vagy éppen hanyatló vállalkozások újra felvirágozhatnak és piaci hódításba kezdhetnek. A Higgadt Erő Program és módszertana segít a vállalkozóknak, felsővezetőknek, hogyan irányítsák megfelelően csapatukat, cégüket, illetve hogyan alkossák újra stratégiájukat a profitabilitás és stabil működés jegyében. Emellett hozzájárul a vezetői készségek fejlesztéséhez és a vállalkozói kompetenciák bővítéséhez.

Bodnár Viktor



Bodnár Viktor, a BENKER vezérigazgatója, nemzetközi környezetben képzett üzletember. A Queensland Egyetem öregdiákjainak büszke tagja. nemzetközi pályafutása során számos céget vezetett Európában és Ausztráliában egyaránt. Nagy tapasztalattal rendelkezik a projekt/programmenedzsment és a projektalapú szervezetek felépítésében. Már több mint 5 éve a fintech világában mozog, mint a BlockBen és a Natrix társalapítója, 2021 óta pedig a pénzügyi szektor megváltoztatását tűzte ki célul a BENKER-rel, hogy technológiai garanciákon keresztül fenntarthatóságot és egyenlőséget érjen el a felhasználók és a pénzügyi piaci szereplők között.

Forbes Levegő 2022 szakmai zsűri tagjai

ügyvezető és szakmai igazgató, Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ

Méhes Martina



vegyianyag-szakértő, Greenpeace Magyarország

Simon Gergely



éghajlatvédelmi és energetikai szakember

Vaszkó Csaba



alelnök, oktatási programvezető, Humusz Szövetség

Merza Péter



klímaváltozási és fenntarthatósági üzletágvezető, Ernst & Young

Lukács Ákos



újságíró, Forbes

Galavits Patrik



Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések & díjátadó

 

Díjaink:

Forbes Levegő 2022 Arany Fa-díj
Forbes Levegő 2022 Arany Falevél-díj

Zsűritagok:

Méhes Martina, ügyvezető és szakmai igazgató, Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ
Simon Gergely, vegyianyag-szakértő, Greenpeace Magyarország
Vaszkó Csaba, éghajlatvédelmi és energetikai szakember
Merza Péter, alelnök, oktatási programvezető, Humusz Szövetség
Lukács Ákos, klímaváltozási és fenntarthatósági üzletágvezető, Ernst & Young

Összeállította:

Galavits Patrik, újságíró, Forbes

 

19.00-21.00

Vacsora, networking

Mi vár még rád a rendezvényen?

Ragyogd be a nyarat frissítő újdonságunkkal.Megérkezett az Ilcsi Arctisztító Micellás Víz Antioxidánsokkal.Próbáld ki ezt az építő tisztító, smink- és szennyeződés-lemosó kozmetikumot, amely bármely bőrtípuson nagyszerűen alkalmazható!

Felületaktív molekulák kölcsönhatására építő tisztító, smink- és szennyeződés-lemosó kozmetikum, bármely bőrtípusra!

Hatóanyagai

A természetes növényi tisztító és habzó tulajdonságokkal rendelkező Arctisztító Micellás Víz homoktövis-olajból és homoktövis-gyümölcs szűrt levéből kinyert, antioxidánsban gazdag hatóanyagokkal támogatja a bőr védőrétegét, és az oxigén károsító hatásától védő E-vitamin segítségével védi a bőr sejtjeit. 

Használata otthon

Minden reggel és este használható az arcbőr, nyak, dekoltázs és zárt szemek letörlésére.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dr. Hauschka Sminklemosó - kétfázisú

A sminklemosó gyengéden és megbízhatóan tisztítja a szem területének érzékeny bőrét, a vízhatlan sminktől is megszabadít. A receptúrában lévő értékes rózsavíz, a tápláló szemvidítófű kivonata harmonizálja és megnyugtatja a szem környékének finom és érzékeny bőrét. A prémium minőségű szezám- és napraforgóolaj ápolják a szempillákat és a szemöldököt, valamint segítenek megőrizni a bőr természetes hidrolipid rétegét, ezzel nyugodt, kisimult érzetet adnak a bőrnek.  

 

  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A fenntartható fejlődés és az innovatív megoldások az irodabútorozás és a belsőépítészeti kivitelezések világában a cég mozgatórugója. Olyan munkakörnyezeteket hoznak létre, ahol a munkatársak szívesen és hatékonyan dolgoznak. Éppen ezért került megtervezésre a Levita, ami egy egyedülálló bútor a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. A magas fokú kényelem mellett egészségjavító és megőrző tulajdonságokkal is rendelkezik. A dizájn, valamint a kivitelezés csak hozzátesz az alapfunkciókhoz, mely hűen tükrözi nevének jelentését: lebegés.

Egyedi tervezésének és letisztult formavilágának köszönhetően különleges darabja lehet bármely enteriőrnek. A beépített BEMER érterápiás készülék stimulálja a mikrokeringést, így jótékony hatással van az egészségre. A tudatos tervezéssel kialakított ívek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak, így bármilyen környezetben hozzájárulhat a well-beinghez. Ez a termék a rendezvényen kipróbálható.

Partnereink

Névadó támogatónk


További támogatónk


Google+