R V M

Időpont: 2024.04.03

Helyszín: Millenáris (B, C, D épület) Budapest, Kis Rókus u. 16-20, 1024

RISING POWER

Egyre több nő mer a saját elvárásai szerint élni. Neked mi kell még, hogy magadat válaszd? Miben van a te erőd? Találj támogató környezetet és biztonságos teret az álmaid megvalósításához. Mutatjuk, hogyan indulj a céljaid felé!

A 2024-es Power Women's Summiton ott lesznek a nők, akik sikeres vállalkozásokat, jelentős mozgalmakat indítanak és új gondolkodásmódot honosítanak meg. Évről-évre egyre nagyobb a Women's Summit közönsége, 2023-ban 1700-an voltunk, április 3-án közel 2500 főt várunk. Csatlakozz hozzánk, legyünk még többen!

 

 

Modern, tiszta pelenkázót rendezünk be számotokra, ahol csendes körülmények között tudod megetetni, tisztába tenni babádat.
A helyszín babakocsival is jól átjárható, a Millenáris parkban a szabad levegőn sétálhattok is két szekció között. 
Gyertek együtt!
 

Előadóink

humorista, pszichológus

Ráskó Eszter



Epres Panni



Divatmodell, sokaknak példakép. Izgalmas együttműködések, külföldi utazások, mozgalmas hétköznapok. Az idei A legértékesebb celebek listánk 39. helyén szerepelt. Kevesebben ismerik nevét, mint sok celebét – de aki ismeri, nagyon hitelesnek tartja. 

Görög Zita



Műsorvezető, modell, aki játékosként az egyik legújabb realityben, az Árulókban is kipróbálta magát. Nagybátonyból épített nemzetközi modellkarriert. Édesanyaként a divatvilág ma is aktív résztvevője. Gondolatformálóan nyilvánít véleményt social felületein, van, hogy önkéntes munkát vállal. Mikor szükség volt rá, menekült családokat fogadott be otthonukba.

Karikó Katalin (ÉLŐBEN ONLINE)



2023 őszén a fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat Karikó Katalin és kutatótársa, Drew Weissmann kapta az mRNS-alapú orvoslás alapjainak megteremtéséért. „Különleges képességekkel nem rendelkezem. Inkább kitartó és szorgalmas vagyok, olyan, aki a körülmények hatására jobban kapaszkodik, mint a többiek” – mondta korábbi, Forbesnak adott interjújában Karikó Katalin.

Jakupcsek Gabriella



Legújabb könyve "A napos B oldal" címmel jelent meg 2023 tavaszán, a könyvvel sok olvasót megérintett. Most országos könyvbemutatóval járja az országot.

Bibók Bea



Szexuálpszichológus, egyéni és páros terápiákat, előadásokat tart, podcastokban szerepel. Az ELLOPOTT GYERMEKKOR című könyvében azokról a parentifikált gyerekek tragédiájáról ír, akik felnőtt korukban túlzottan maximalista, önfeláldozó, mindig a másik emberért dolgozó felnőttekké váltak.

Kovács András Péter



A Dumaszínház társulatának egyik legrégebbi tagja, a hazai stand-up comedy egyik megalapozója. Önálló estje teltházzal dübörög. Több könyvét is olvashattuk már.

Benes Anita



A Daalarna alapítója, aki nemcsak itthon, de külföldön is nagy nevet szerzett magának az elmúlt 20 évben. Ruhái New Yorktól Hong Hong-ig megvásárolhatóak. 2023-ban férjével újabb közös projektet indítottak, megnyitották a Daalarna Gardent Szentendrén.

Kafi-Rea Milla



Szomáliai származású modell. 2014-ben egyéves utazás után érkezett meg Magyarországra. Egy kényszerházasság elől menekült, apja adta el őt feleségnek néhány tevéért és némi pénzért. Megérkezése utána egy év alatt megtanult magyarul. 2022-ben az év modelljének választották, ugynekkor a Forbesban is elmesélte bátor történetét.

Pataki Ági



"Modellkarrier után sikeres butikbiznisz, majd filmkészítés, pár éve multivitamin-gyártás, és már látja a következő dobást is. Hiszen Pataki Ági még alig múlt hetven éves" – írtuk címlaposunkról a februári Forbesban. Eseményeink rendszeres résztvevője, stílusos megjelenésével, fiatalos gondolkodásával sokunknak példaképe.

Pistyur Veronika



A legbefolyásosabb magyar nők 2023-as listánk 14. helyezettje. Az etikus üzleti kultúra építéséért Pistyur Veronikánál és a nevétől elválaszthatatlan Bridge Budapestnél senki nem tett többet az országban. A 2017-ben kidolgozott „vállalható vállalkozások” minősítési folyamatán már több mint ezer cég ment át, 2023-ban elkészült az első Legacy Leader felmérésük is, ami a felelős vezetői hagyaték fogalmának elemeivel foglalkozik. 2019-ben a Bridge Budapest ügyvezetői pozíciója mellett a Ustream-alapító Fehér Gyulával közösen, tízmillió euróval indított Kelet-Közép-Európára fókuszáló befektetőcéget. Magyar 100 gálánkon idén második alkalommal adtuk át közösen az Év filantrópja díjakat.

Iványi Orsolya



Kommunikációs tanácsadó, közösségépítő, menopauza aktivista és kutató, többek között az „Éljenek a 40 feletti nők!” közösség és mozgalom alapítója, a Magyar Menopausa Társaság vezetőségi tagja, a magyarországi Menopauzabarát Munkahely program megalapítója. A középkorú nők kihívásainak és lehetőségeinek témáját tűzte a zászlajára. Előző életében multicégek és ügynökségek kommunikációs menedzsere volt Budapesten és Londonban. Egyszemélyes kommunikációs ügynökségét jelenleg Toszkánából vezeti, ahova férje révén költözött hét éve.

Durica Katarina



Író, három gyermekes édesanya, aki Brüsszelben élő, szlovákiai magyarként mutatkozik be Instagram - oldalán. A rendes lányok csendben sírnak című könyve anno a Forbes ajánlójába is bekerült. Egy női magazinban rovatot is vezet.

Szily Nóra



A közélet aktív szereplője a mai napig, pszichológiai tanulmányai után, évtizedek óta a médiában dolgozik. Könyvbemutatók, konferenciák házigazdája. Coachként képezte tovább magát.
dalszerző, producer

Hajós András



Tenki Réka



A Mellékhatás című sorozat egyik főszereplője, több alkalommal is díjazott, Jászai Mari-díjas színésznő. Az Egyasszony című egyszemélyes darabját 2015 óta játssza nagy sikerrel. Sokat tesz az olvasás népszerűsítéséért. 2023 májusában fővédnökként és felolvasóként is részt vett Csömörön a csoportos meseolvasás országos rekordjának megdöntésében.
alapító, művészeti vezető, Recirquel

Vági Bence



Borbély Alexandra



A Testről és lélekről főszerepe hozta meg számára a nemzetközi sikert. A budapesti Katona József Színház tagja, újra láthatjuk színpadon is, az Othellóban, miközben férjével, Nagy Ervinnel ikerlányaikat nevelik.

Csányi Sándor



Sokszor kérdezték tőlem, hogy számomra mi a legfontosabb a színházban. Akármilyen irányból közelítettem meg a választ, valahogy mindig ugyanoda lyukadtam ki: A színház legyen szórakoztató."" - írja weboldalán. Sokféle szerepben szórakoztatott már: színházi darabokban, játékfilmekben és tévés sorozatokban. Feleségével, Tenki Rékával, A döntés című darabban álltak először közösen a színpadra.
pszichiáter; tréner; senior EMCC akkreditált coach; ügyvezető, Tolerance

Piczkó Katalin



Havas Dóra



Tévéműsorokat vezet, bemutatja a hazai gasztrovilág szereplőit, csaknem húsz éve posztol és blogol a közösségimédia-felületein, könyvet ad ki és mindenek felett főz megállás nélkül. Szerelemből, munkaeszközként, relaxációként és rutinból is. De a Lila Fügét már elengedte.

Buda László



Pszichiáter, pszichoterapeuta, a Mit üzen a tested? és Mit üzen a lelked? című bestseller könyvek szerzője, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, két tini leány édesapja. Előadásában 30 év terápiás tapasztalatát összegzi.

Wortmann Gabriella



Wortmann Gabriella 17 éve dolgozik az egyik legnagyobb amerikai sportcipő- és ruházat gyártónál, a New Balance-nél, jelenleg egyik alelnöke. Százhúsz fős csapatot vezet a vállalat bostoni központjában, de rendszeresen felkeresi a legnagyobb távol-keleti gyáraikat is, és több millió dolláros büdzsé felett diszponál. Kelenföldről, egy panelből indult, majd egy kínai bölcsészdiplomával a zsebében ösztöndíjasként elvégezte az USA egyik legpatinásabb üzleti iskoláját a Pennsylvaniai Egyetemen, ahol Elon Musk is koptatta a padokat. Kelenföldről, kínai bölcsész diplomával a Pennsylvaniai Egyetemen üzleti iskoláját is elvégezve ma már 120 fős csapatot vezet

Vágó Réka



Ő a nagybetűs magyar cipőtervező – írjuk róla Selfmade listánk bemutatkozójában. Rajz, balett, Iparművészeti Egyetem, cipőtervezés. A Rekavago 2005-ben indult és már a legismertebb magyar cipőmárkává nőtt. 2022-ben a Batz papucsgyártóval közös alkotásuk hatalmas sikerrel robbant be a köztudatba.

Lubics Szilvia



A háromgyerekes fogorvosnő a világ legkeményebb futóversenyeit már kipipálta, de mindig talál magának új kihívásokat. 2022-ben megnyerte a Racing the Planet elnevezésű ultrafutó-versenysorozat legújabb, a ,„The Last Desert – Antarctica” versenyét. Az itt megélt embertpróbáló élményeiről írtunk is a forbes.hu-n. Eddig két könyve jelent meg.

Dobó-Nagy Fanni



A művészettörténet után a pszichológia felé fordult az érdeklődése, azon belül is a szexuálpszichológia érdekeli. A Lib Women's Store egyik alapítója, céljuk egy olyan hely létrehozása volt, ahol a betérő nők jól érezhetik magukat. Eseményekkel is segítik a közösségüket.

Eszter Prudnikova



Ukrajnából megmenekült, nem menekült” – mondta nekünk 2022-ben egy interjúban. Otthon maradt barátainak gyűjtést is szervezett, hogy segíthessen. Korábban modellként bejárta a világot, kevesen tudják róla, hogy dúla is, de az utóbbi időben legtöbb időt kislányával tölti.

Vidus Gabriella



A legbefolyásosabb magyar nők 2023-as listánk első helyezettje média kategóriában. Közel 24 éve dolgozik az RTL-nél, idén 9 éve, hogy vezérigazgatóként.

Sásdi Helga



A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet igazgatótanácsának elnöke egy éve. Ekkor hagyta ott a Publicist, ami a vezetése alatt hat kisebb szervezetet integrált és 350-re duplázat a létszámát. Tavaly ő volt az első magyar, aki felkerült a világ egyik legrangosabb reklámipari listájára, a New York-i központú AdAge Leading Women 2023 rangsorába.
vezérigazgató, JCDecaux Hungary

Jamniczky Tímea



sminkmester és bőrápolási szakértő, national makeup artist, Lancome

Tombor Sarolta



digital product manager, CLT-UFA

Müller Tímea



Margaret Ann Dowling



Margaret Ann Dowling ír származású médiavezető. A kiadói piacon több, mint 25 éves tapasztalattal. Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon is vezető divatmagazinokért felelt. Többek közt az ELLE, a MarieClaire, a Glamour, a JOY márkákért mint a Burda vezérigazgatója és regionális igazgatója, korábban mint a Marquard Media Hungary vezérigazgatója. Volt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem márka- és üzletfejlesztési vezetője is. Margaret Ann okleveles szervezeti pszichológus, aki a Stanfordon is képezte magát. Jelenleg kiberpszichológiából készíti diplomamunkáját. 2024 áprilisában, Dublinban mutatja be a VR alkalmazásáról a kortárs művészetben és designban témában.
digital marketing manager, RTL

Tarlós Adrienn



Magyarországért felelős vezető, Visa

Sármay Bence



kommunikációs vezető, Tesco

Hevesi Nóra



újságíró, WMN alapító-CEO

D. Tóth Kriszta



vállalkozásfejlesztési szakértő, business coach

Laczkó Zsuzsanna



jóga, meditáció és mindfulness oktató, a Mat on the Moon alapítója

Kovács Eszter



alapító, PregHello várandóssági applikáció

Németh Nóra



szexuálpszichológus, a Szexből is megárt a kevés könyv társszerzője

Benke Vali Leria



EndoCare-es édesanya

Dudok-Nyemecz Gitta



CEO, Jemefy Technologies

Márkus Zsolt



alapító, TMS Pilates

Élő Tamás



vlogger, influencer

Börcsök Viktória



újságíró, podcaster

Zubor Rozi



Közép-európai Egyetem, professzor; az ENSZ Klímatestületének alelnöke

Ürge-Vorsatz Diána



Károlyi Zsuzsanna



Károlyi Zsuzsa az energetika mellett az IT-, banki és telekommunikációs iparágban szerzett széleskörű tapasztalatával a marketingszakma egyik legsokoldalúbb vezetője. Irányítása alatt az E.ON Hungária Csoport olyan rangos szakmai elismerésekben részesült, mint a Greenovációs díj, az European CSR Award, az Arany Penge vagy a Golden Hammer. Oktat a Metropolitan Egyetemen, és aktívan részt vesz több társadalmi felelősségvállalási projektben is. Rendszeres előadója a szakmai konferenciáknak és workshopoknak, ahol szívesen osztja meg tudását más szakemberekkel, egyebek között a női vezetőként történő érvényesülés lehetőségeiről ugyanúgy, mint az energiaátmenet társadalmi aspektusairól, vagy a környezeti krízisek kezelésének kommunikációs kihívásairól.
művészeti menedzser, podcaster

Ott Anna



coaching pszichológus, mindfulness tanár, a Megoldásközpont alapítója

Gerhát Réka



Marketing manager

Bóna Linda



Összes előadó

Rising Power Színpad

Powered by  

 

Az egész nap folyamán jelnyelvi tolmácsolást biztosítunk a SINOSZ-szal együttműködésben siket- és nagyothalló vendégeink részére.
A (be)kapcsolódást minél többek számára lehetővé teszi a Telekom. 
 
 
 A hiteles történetmesélésben partnerünk az  
 
 
 
 

08.15-08.45

Reggeli a Forbes vendégeivel: Galambos Márton beszélget Epres Pannival és Wortmann Gabriellával

VIP jegytulajdonosok részére

09.00-09.15

MEGNYITÓ

 

Házigazdák:

Galambos Márton
- főszerkesztő, Forbes
Szabados Ágnes - kiadóvezető, Libertine Könyvesbolt; műsorvezető, RTL; olvasásnépszerűsítő, NIOK
Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes

09.15-09.40

A fejlődés útján – A Visa She’s Next kezdeményezés mentorprogramja

Miként segíthet egy mentorprogram a már nem a startvonalról induló vállalkozásoknak? Hogyan működik együtt egy mentor-mentorált páros hatékonyan? Milyen tényezők hátráltatják leginkább a női vállalkozókat? 

Moderátor: D. Tóth Kriszta - újságíró, WMN alapító-CEO

powered by 

09.40-10.05

Epres Panni - a kezdetekről és az újrakezdésről

A kilencvenes évek elején kezdett modell karriert építeni. Milyen arányban volt tudatos az építkezés és mennyire kellett hozzá szerencse? Milyen kihívásokkal szembesült, és hogyan tud még 25 év után is hiteles maradni? Személyes életében nagy feladatot adott neki a sorsa. Újrakezdett, a gyerekekkel együtt, megtalálta magát és egy stabil életet épített. Hogyan csinálta? - erről is mesél nekünk.

Moderátor: Winkler Nóra - műsorvezető, művészeti szakember

powered by 

  • Epres Panni, Manöken
  • Epres Panni



    Divatmodell, sokaknak példakép. Izgalmas együttműködések, külföldi utazások, mozgalmas hétköznapok. Az idei A legértékesebb celebek listánk 39. helyén szerepelt. Kevesebben ismerik nevét, mint sok celebét – de aki ismeri, nagyon hitelesnek tartja. 
10.05-10.12

EMPOWERING WOMEN

Ki mondja meg, hogy mi a szép? Egy trendektől túlszaturált világban az eligazodás önmagunk megtalálásával kezdődik. Hogyan lehetünk hitelesek, anélkül, hogy mások jóváhagyására lenne szükségünk?

Hiszünk abban, hogy a szépség nem korlátozódik egyetlen formára és nem csak a pillanatnyi trendek diktálják.

Moderátor: Winkler Nóra - műsorvezető, művészeti szakember

powered by 

10.12-10.30

EGÉSZSÉGES NŐ 2024-BEN

Hogyan válik a lánygyermek nőies nővé, majd sikeres, férfias üzletasszonnyá, végül harmonikusan érett nővé? Ennek az útnak vannak buktatói is, figyelmeztető jelek, amik az egészség útjáról való letérésre utalhatnak. Mik ezek, 30 évnyi terápiás munka tapasztalatai alapján? És milyen megoldási lehetőségek léteznek ma az elakadások feloldására?

Moderátor: Balázs - Nagy Nikolett - head of social media, Forbes

  • Buda László, pszichiáter, az Ultrarövid Terápia módszer megalkotója
  • Buda László



    Pszichiáter, pszichoterapeuta, a Mit üzen a tested? és Mit üzen a lelked? című bestseller könyvek szerzője, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, két tini leány édesapja. Előadásában 30 év terápiás tapasztalatát összegzi.
10.30-10.50

Bali a nappalidból: streaming és ami mögötte van

Bali a nappaliból nézve, az On The Spot kameráján át. Műsorpremier a Forbes színpadán, nézz bele Cseke Eszter és S. Takács András új RTL+-on májustól látható dokumentumfilmjébe, és ismerd meg a háttérmunkák izgalmait Eszter és András videóüzenetéből. 
Ránézünk a nagyképre is: a streaming teljesen átalakította, ahogy tévézünk. Ismerd meg az egyetlen magyar streaming szolgáltatót, hogy milyen munka zajlik a háttérben, kik és hogyan dolgoznak azon, hogy bármikor szabadon válogass a tartalmak között.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

powered by 

10.50-11.25

Szerepek a házasságban és a színpadon

Családjukban két Jászai Mari-díj is van, Tenki Réka és Csányi Sándor közös darabban játszanak, Edith Eva Eger, A döntést című könyvét vitték nagy sikerrel ketten színpadra. De, hogyan tudnak jól működni, és hogyan kezelik a konfliktusokat otthon és a színpadon, miközben két közös gyereket is nevelnek.

Moderátor: Szabados Ági- kiadóvezető, Libertine Könyvesbolt; műsorvezető, RTL; Nincs időm olvasni kihívás alapítója

  • Tenki Réka, Jászai Mari-díjas színésznő
  • Tenki Réka



    A Mellékhatás című sorozat egyik főszereplője, több alkalommal is díjazott, Jászai Mari-díjas színésznő. Az Egyasszony című egyszemélyes darabját 2015 óta játssza nagy sikerrel. Sokat tesz az olvasás népszerűsítéséért. 2023 májusában fővédnökként és felolvasóként is részt vett Csömörön a csoportos meseolvasás országos rekordjának megdöntésében.
  • Csányi Sándor, Jászai Mari-díjas színművész
  • Csányi Sándor



    Sokszor kérdezték tőlem, hogy számomra mi a legfontosabb a színházban. Akármilyen irányból közelítettem meg a választ, valahogy mindig ugyanoda lyukadtam ki: A színház legyen szórakoztató."" - írja weboldalán. Sokféle szerepben szórakoztatott már: színházi darabokban, játékfilmekben és tévés sorozatokban. Feleségével, Tenki Rékával, A döntés című darabban álltak először közösen a színpadra.
11.25-12.05

Nagybetűs IKONOK

Példaképek, akik a Forbes 30/30-as listájára kerültek volna - ha lett volna az ő fiatalságuk alatt is. A mai napig aktívak az üzleti életben, ötletekkel tele építkeznek, példát mutatnak. Honnan motiválódnak és milyen értékeket szeretnének leginkább átadni a fiatalabb generációnak?

Moderátor: Winkler Nóra - műsorvezető, művészeti szakember

  • Jakupcsek Gabriella, író, kommunikációs szakember
  • Jakupcsek Gabriella



    Legújabb könyve "A napos B oldal" címmel jelent meg 2023 tavaszán, a könyvvel sok olvasót megérintett. Most országos könyvbemutatóval járja az országot.
  • Pataki Ági, producer
  • Pataki Ági



    "Modellkarrier után sikeres butikbiznisz, majd filmkészítés, pár éve multivitamin-gyártás, és már látja a következő dobást is. Hiszen Pataki Ági még alig múlt hetven éves" – írtuk címlaposunkról a februári Forbesban. Eseményeink rendszeres résztvevője, stílusos megjelenésével, fiatalos gondolkodásával sokunknak példaképe.
  • Szily Nóra, pszichológus, újságíró
  • Szily Nóra



    A közélet aktív szereplője a mai napig, pszichológiai tanulmányai után, évtizedek óta a médiában dolgozik. Könyvbemutatók, konferenciák házigazdája. Coachként képezte tovább magát.
12.05-13.35

SZÜNET

13.35-14.10

Alkohol a családban

A legtöbben titkolni próbálják, vagy kicsinyítik a problémát. Csendben túlélnek, küzdenek, lehet még segíteni is próbálnak. De egy ilyen helyzetben nem csak az szenved, aki az alkohol rabja, hanem körülötte mindenki. Zita és András többször beszéltek már a saját küzdelmükről, gyermekkoruk nehézségeiről. Mi kellett hozzá, hogy másoknak segítve beszéljenek a múltjukról? Van megbocsájtás? Lehet, egy hosszú önismereti utazás eredményeként.

Moderátor: Zsiborás Gergő - vezető szerkesztő, Forbes.hu

  • Görög Zita, műsorvezető, modell
  • Görög Zita



    Műsorvezető, modell, aki játékosként az egyik legújabb realityben, az Árulókban is kipróbálta magát. Nagybátonyból épített nemzetközi modellkarriert. Édesanyaként a divatvilág ma is aktív résztvevője. Gondolatformálóan nyilvánít véleményt social felületein, van, hogy önkéntes munkát vállal. Mikor szükség volt rá, menekült családokat fogadott be otthonukba.
  • Kovács András Péter, Karinthy-gyűrűs humorista, író
  • Kovács András Péter



    A Dumaszínház társulatának egyik legrégebbi tagja, a hazai stand-up comedy egyik megalapozója. Önálló estje teltházzal dübörög. Több könyvét is olvashattuk már.
14.10-14.10

Mit hagysz ki az életedből?

 

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

Powered by   

 

14.10-14.15

Az endokrin környezetszennyezés hatása a meddőségre

A meddőség ma Magyarországon a becslések szerint 300.000 párt érint, és világszerte is komoly probléma. Vajon mi lehet az az egészségügyi ok, ami főként a nyugati világot sújtja? Hogyan léphetünk fel az endokrin környezetszennyezéssel szemben? Hogyan segíthet a mesterséges intelligencia az új összefüggések megtalálásában, és így a gyorsabb és olcsóbb diagnózisban, a hatékonyabb kezelésekben? Hogyan lehet egészségügyi szolgáltatásra garanciát vállalni?

Moderátor: Szabados Ági - kiadóvezető, Libertine Könyvesbolt; műsorvezető, RTL; Nincs időm olvasni kihívás alapítója

powered by: 

14.15-14.35

Aki beírta magát a történelembe: élet a Nobel-díj előtt és után (Élőben online!)

A SIKER NEVE KÜLFÖLD? - szólt hozzá a kérdés a 2023-as Women's Summiton. 1985-ben elhagyni kényszerült az országot, mert munkáját ellehetetlenítették, így karriert Amerikában épített. Biokémikusként évtizedek óta kutatta az mRns-technológiát, de egy világjárvány kellett ahhoz, hogy Karikó Katalin munkásságát mindenki megismerje. 2023 őszén a legrangosabb díjjal ismerték el. Fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat kapott kutatótársával, az mRNS-alapú orvoslás alapjainak megteremtéséért. Hogyan ünnepelte a Nobel-díjat? Végig gondolta az ide vezető utat? Megkérdezzük azt is, milyen tervei vannak még, és hogyan viseli a támadásokat?

Moderátor: Galavits Patrik - újságíró

powered by 

  • Karikó Katalin (ÉLŐBEN ONLINE), Nobel-díjas kutatóbiológus, az mRNS-alapú orvoslás alapjainak egyik megteremtője
  • Karikó Katalin (ÉLŐBEN ONLINE)



    2023 őszén a fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat Karikó Katalin és kutatótársa, Drew Weissmann kapta az mRNS-alapú orvoslás alapjainak megteremtéséért. „Különleges képességekkel nem rendelkezem. Inkább kitartó és szorgalmas vagyok, olyan, aki a körülmények hatására jobban kapaszkodik, mint a többiek” – mondta korábbi, Forbesnak adott interjújában Karikó Katalin.
14.35-14.40

Lebeg, mozog, megszólít, illatozik? – futurisztikus és forradalmi megoldások az outdoorban

A mesterséges intelligencia (AI), a digitális 3D, AR, VR megoldások, az interakcióra való igény átalakítja a reklám és az outdoor hirdetések világát. Ezek egyre szélesebb körű alkalmazásával a média átalakul a reklámtartalom, az elhelyezés és a hatékonyság tekintetében. A mesterséges intelligencia globális reklámpiaca 2027-re várhatóan meghaladja a 100 milliárd dollárt, amit a gépi tanulás, a természetes nyelvfeldolgozás és a számítógépes látás fejlődése hajt. Hogyan befolyásolja ez az outdoor piacot? Mit várhatunk a jövőben az egyetlen olyan hirdetési formánál, amely mindenkit elér, nem kikerülhető és megkerülhető.

Moderátor: Galambos Márton -főszerkesztő, Forbes

powered by 

14.40-15.00

A jövő rajtunk múlik

Hogyan képes folyamatos megújulásra egy vezető? Hogyan teheti képessé rá a szervezetet is, és hogyan táplálhatják ezt a folyamatot a női energiák? Az egyre fenntarthatóbb és biztonságosabb energiaellátás igénye miért teszi szükségessé a vezető és a szervezet számára is a szakadatlan tanulás, innováció és adaptálódás képességét?

Moderátor: Galavits Patrik - újságíró

Powered by  

  • Ürge-Vorsatz Diána, Közép-európai Egyetem, professzor; az ENSZ Klímatestületének alelnöke
  • Ürge-Vorsatz Diána



  • Károlyi Zsuzsanna, Márka és Marketing vezető, E.ON Hungária Csoport
  • Károlyi Zsuzsanna



    Károlyi Zsuzsa az energetika mellett az IT-, banki és telekommunikációs iparágban szerzett széleskörű tapasztalatával a marketingszakma egyik legsokoldalúbb vezetője. Irányítása alatt az E.ON Hungária Csoport olyan rangos szakmai elismerésekben részesült, mint a Greenovációs díj, az European CSR Award, az Arany Penge vagy a Golden Hammer. Oktat a Metropolitan Egyetemen, és aktívan részt vesz több társadalmi felelősségvállalási projektben is. Rendszeres előadója a szakmai konferenciáknak és workshopoknak, ahol szívesen osztja meg tudását más szakemberekkel, egyebek között a női vezetőként történő érvényesülés lehetőségeiről ugyanúgy, mint az energiaátmenet társadalmi aspektusairól, vagy a környezeti krízisek kezelésének kommunikációs kihívásairól.
15.00-15.15

Magyar a New Balance csúcsán

"Kelenföldi panelből tajvani tévéstúdióba, majd az amerikai New Balance élére" - írtuk róla 2023 tavaszán. 18 éve dolgozik a New Balance-nál, jelenleg egyik alelnöke, nemzetközi csapatot vezet és több millió dolláros büdzséért felel, közben két gyermeket nevel. Tanult és dolgozott a világ különböző pontjain, miután elvégezte Budapesten a ELTE kínai szakát. Hogyan küzdött meg a honvággyal, és mi motiválta, hogy kitartson? Milyen kihívást jelent nőként nemzetközi karriert építeni, milyen céljai vannak még? Évente látogat haza a családjához, meggyőztük, hogy ezt a Women's Sumittal egy időben tegye, így személyesen várjuk a színpadon.

Moderátor: Galambos Márton -főszerkesztő, Forbes

  • Wortmann Gabriella, Vice President of Global Planning and Operations, New Balance Athletics
  • Wortmann Gabriella



    Wortmann Gabriella 17 éve dolgozik az egyik legnagyobb amerikai sportcipő- és ruházat gyártónál, a New Balance-nél, jelenleg egyik alelnöke. Százhúsz fős csapatot vezet a vállalat bostoni központjában, de rendszeresen felkeresi a legnagyobb távol-keleti gyáraikat is, és több millió dolláros büdzsé felett diszponál. Kelenföldről, egy panelből indult, majd egy kínai bölcsészdiplomával a zsebében ösztöndíjasként elvégezte az USA egyik legpatinásabb üzleti iskoláját a Pennsylvaniai Egyetemen, ahol Elon Musk is koptatta a padokat. Kelenföldről, kínai bölcsész diplomával a Pennsylvaniai Egyetemen üzleti iskoláját is elvégezve ma már 120 fős csapatot vezet
15.15-15.45

Selfmade magyar nők

Selfmade. Aki önerőből jutott nulláról az egyre, teljesítménye alapja a saját erőfeszítése. Saját ötlet, unikális üzleti terv, ezek az építkezéshez a jó alapok a Forbes értékrendje alapján. Itthon és a nemzetközi piacokon is ismert a nevük. Milyen döntések vezették őket idáig? Nem ma kezdték, mégis folyamatosan meg tudnak újulni. Hogyan törnek felfelé és hoznak döntéseket?

Moderátor: Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes

  • Benes Anita, alapító - tulajdonos, Daalarna
  • Benes Anita



    A Daalarna alapítója, aki nemcsak itthon, de külföldön is nagy nevet szerzett magának az elmúlt 20 évben. Ruhái New Yorktól Hong Hong-ig megvásárolhatóak. 2023-ban férjével újabb közös projektet indítottak, megnyitották a Daalarna Gardent Szentendrén.
  • Pistyur Veronika, ügyvezető, Bridge Budapest, partner; Oktogon Ventures
  • Pistyur Veronika



    A legbefolyásosabb magyar nők 2023-as listánk 14. helyezettje. Az etikus üzleti kultúra építéséért Pistyur Veronikánál és a nevétől elválaszthatatlan Bridge Budapestnél senki nem tett többet az országban. A 2017-ben kidolgozott „vállalható vállalkozások” minősítési folyamatán már több mint ezer cég ment át, 2023-ban elkészült az első Legacy Leader felmérésük is, ami a felelős vezetői hagyaték fogalmának elemeivel foglalkozik. 2019-ben a Bridge Budapest ügyvezetői pozíciója mellett a Ustream-alapító Fehér Gyulával közösen, tízmillió euróval indított Kelet-Közép-Európára fókuszáló befektetőcéget. Magyar 100 gálánkon idén második alkalommal adtuk át közösen az Év filantrópja díjakat.
  • Vágó Réka, cipő designer, creative director, MOME oktató
  • Vágó Réka



    Ő a nagybetűs magyar cipőtervező – írjuk róla Selfmade listánk bemutatkozójában. Rajz, balett, Iparművészeti Egyetem, cipőtervezés. A Rekavago 2005-ben indult és már a legismertebb magyar cipőmárkává nőtt. 2022-ben a Batz papucsgyártóval közös alkotásuk hatalmas sikerrel robbant be a köztudatba.
15.45-16.05

A fizetésről őszintén - női és férfi szempontból

Még mindig igaz, hogy a nők nehezebben kérnek magasabb fizetést, hiába tudják, hogy megérdemelnék? Te voltál már ilyen helyzetben? A WeAreOpen az RTL-lel közösen idén kiemelten foglalkozik a nemek közti fizetéskülönbség okaival. Gyakorlati segítséget nyújtva szeretnék láthatóbbá tenni a témát. Mit tehetsz te, ha ebben a helyzetben vagy és hol kezdődik a cégvezetés felelőssége?

Moderátor: Galavits Patrik - újságíró

powered by 

  • Vidus Gabriella, CEO, RTL
  • Vidus Gabriella



    A legbefolyásosabb magyar nők 2023-as listánk első helyezettje média kategóriában. Közel 24 éve dolgozik az RTL-nél, idén 9 éve, hogy vezérigazgatóként.
  • Sásdi Helga, Chair of the board, WeAreOpen
  • Sásdi Helga



    A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet igazgatótanácsának elnöke egy éve. Ekkor hagyta ott a Publicist, ami a vezetése alatt hat kisebb szervezetet integrált és 350-re duplázat a létszámát. Tavaly ő volt az első magyar, aki felkerült a világ egyik legrangosabb reklámipari listájára, a New York-i központú AdAge Leading Women 2023 rangsorába.
16.05-16.40

SZÜNET

16.40-17.15

A szexről lehet szabadon beszélni. Érdemes is.

Szoktál a szexről beszélgetni? Ha az önismeret útján jársz, előbb-utóbb felmerül a szex is, hiszen szoros összefüggésben van az önbizalommal és önazonossággal. Milyen érzéseket hoz fel benned, ahogy erre a három szóra együtt gondolsz?

Moderátor: Hajós András - dalszerző, producer

Powered by   

  • Bibók Bea, pszichológus szexuálpszichológus, párterapeuta
  • Bibók Bea



    Szexuálpszichológus, egyéni és páros terápiákat, előadásokat tart, podcastokban szerepel. Az ELLOPOTT GYERMEKKOR című könyvében azokról a parentifikált gyerekek tragédiájáról ír, akik felnőtt korukban túlzottan maximalista, önfeláldozó, mindig a másik emberért dolgozó felnőttekké váltak.
  • Havas Dóra, tudatos hedonista gasztroblogger
  • Havas Dóra



    Tévéműsorokat vezet, bemutatja a hazai gasztrovilág szereplőit, csaknem húsz éve posztol és blogol a közösségimédia-felületein, könyvet ad ki és mindenek felett főz megállás nélkül. Szerelemből, munkaeszközként, relaxációként és rutinból is. De a Lila Fügét már elengedte.
  • Dobó-Nagy Fanni, társalapító, Lib Women's Store
  • Dobó-Nagy Fanni



    A művészettörténet után a pszichológia felé fordult az érdeklődése, azon belül is a szexuálpszichológia érdekeli. A Lib Women's Store egyik alapítója, céljuk egy olyan hely létrehozása volt, ahol a betérő nők jól érezhetik magukat. Eseményekkel is segítik a közösségüket.
17.15-17.35

Isten hozott az ösztrogén nélküli világban!

Miért van az, hogy a menopauza, amin minden nő keresztül megy, ennyire elhanyagolt és alulkutatott téma? Miért fontos, hogy a témával üzleti szempontból is foglalkozzunk? Edukáció és érzékenyítés, nem csak nőknek.

Moderátor: Szily Nóra - pszichológus, újságíró

powered by  

 

  • Iványi Orsolya, menopauza aktivista és kutató, közösségépítő
  • Iványi Orsolya



    Kommunikációs tanácsadó, közösségépítő, menopauza aktivista és kutató, többek között az „Éljenek a 40 feletti nők!” közösség és mozgalom alapítója, a Magyar Menopausa Társaság vezetőségi tagja, a magyarországi Menopauzabarát Munkahely program megalapítója. A középkorú nők kihívásainak és lehetőségeinek témáját tűzte a zászlajára. Előző életében multicégek és ügynökségek kommunikációs menedzsere volt Budapesten és Londonban. Egyszemélyes kommunikációs ügynökségét jelenleg Toszkánából vezeti, ahova férje révén költözött hét éve.
  • Hevesi Nóra, kommunikációs vezető, Tesco
  • Hevesi Nóra



17.35-17.35

Freywille nyereményjáték sorsolás

A FREYWILLE egyik legújabb kollekcióját Sandro Botticelli Vénusz születése című festménye - a szépség és a szerelem római istennőjének ikonná vált női alakja - ihlette. A kollekció egy csodálatos időutazás a reneszánsz világában, melynek minden egyes darabja figyelmet érdemel. A festmény díszítő képi elemei kellemes forma- és színkompozícióban élednek újra a tűzzománc felületen. A legújabb Carré medál lánccal – ami az esemény főnyereménye egyben – a kecses nőiesség mágikus erejét sugallja.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

17.35-18.10

Huszonéves modellek, akik nagy súlyt cipelnek

Huszonévesek, mindketten modellek, de talán hiányzik belőlük a fiatalok gondtalansága, nagy terheket cipelnek. Mégis tudnak mosolyogni. Eszter Prudnikova 2022-ben kislányával menekült az orosz-ukrán háború elől. Kafi-Rea Milla Szomáliából jött hozzánk tíz évvel ezelőtt. Nem akárhogyan érkeztek, hátrahagyva az addigi életüket. Biztonságot kerestek. Megtalálták? Hogyan kezdték újra Magyarországon az életüket? Mik a legnagyobb kihívásaik? Hogyan élnek együtt a múltjukkal?

Moderátor: Bánáti Anna - főmunkatárs, Forbes

  • Kafi-Rea Milla, modell
  • Kafi-Rea Milla



    Szomáliai származású modell. 2014-ben egyéves utazás után érkezett meg Magyarországra. Egy kényszerházasság elől menekült, apja adta el őt feleségnek néhány tevéért és némi pénzért. Megérkezése utána egy év alatt megtanult magyarul. 2022-ben az év modelljének választották, ugynekkor a Forbesban is elmesélte bátor történetét.
  • Eszter Prudnikova, modell, édesanya, dúla
  • Eszter Prudnikova



    Ukrajnából megmenekült, nem menekült” – mondta nekünk 2022-ben egy interjúban. Otthon maradt barátainak gyűjtést is szervezett, hogy segíthessen. Korábban modellként bejárta a világot, kevesen tudják róla, hogy dúla is, de az utóbbi időben legtöbb időt kislányával tölti.
18.10-18.30

Standup - az üzlet és pszichológia, ami mögötte van

Hogyan lehet sikeres egy nő a standuposok férfi uralta piacán? Mit tanulhatunk önelfogadásról és életörömről Ráskó Esztertől?

Moderátor: Hajós András - dalszerző, producer

18.30-18.40

Recirquel - út a világhír felé

Végig turnézzák az évet itthon és külföldön, rangos nemzetközi fesztiválokról hoznak el díjakat, és sokan nem is tudják róluk, hogy magyarok. Vági Bence és társulata, a Recirquel egyedi stílust alkotott: a cirque danse, kicsit újcirkusz, kicsit balett, kortárs tánc és színház. Mi a társulat motorja, és hogyan tanulta meg Bence elengedni a produkciók közben a szorongását?

Moderátor: G. Tóth Ilda vezető szerkesztő, Forbes

18.40-19.15

Recirquel - Solus Amor előadás részlet

Éld át a Solus Amor előadás részletét! A hitről és szeretetről, a természetről és az univerzumról szóló előadásban az újcirkusz, a modern és a klasszikus tánc egyesül.

19.15-19.20

ZÁRÓAKKORD

 

 

 

 

hiteles történetmesélésben partnerünk az 

Egészséges Én Színpad

Egy hely, ahol megértenek, ide mindenki fejlődni jön. Mentálisan és fizikailag is szeretnénk megtalálni az egyensúlyt. Van, aki már elindult az úton, van, aki még a startvonalon áll. Te miben fejlődnél most? A tested és az elméd egymást húzzák, te hol kezdenéd? A nagy célok eléréséhez itt motivációt és gyakorlati ötleteket is adunk. Kisebb körben, a legjobbaktól inspirálódhatsz.

Powered by   

 

Az egész nap folyamán jelnyelvi tolmácsolást biztosítunk a SINOSZ-szal együttműködésben siket- és nagyothalló vendégeink részére.
A (be)kapcsolódást minél többek számára lehetővé teszi a Telekom. 

Házigazda: Musch Rozina 

10.45-10.50

MEGNYITÓ

 

Musch Rozina - business coach
Élő Tamás - alapító, TMS Pilates

10.50-11.20

Amikor egy könyv egy önismereti utazás kezdete

Mit vársz egy könyvtől, amikor leveszed a polcról? Hogyan nyomoz egy író a dunaszerdahelyi maffiától, a 90-es években rettegő nők sorsáról? Durica Katarinának harmadik könyve, A rendes lányok csendben sírnak hozta meg az igazi sikert. A fiatalkorát szintén a Felvidéken töltő Borbély Alexandra a járvány alatt a Facebookon olvasta fel a regényt, így ismerkedtek össze Katarinával. Alexandrát is megrázták a leírt események, a könyv felhangosította azt, amit gyerekkorában mindig csak sustorogva hallott a felnőttektől. Merre vitte őt tovább ez a felfedezés? Író és olvasó találkozik a színpadon.

Moderátor: G. Tóth Ilda - vezető szerkesztő, Forbes

  • Durica Katarina, író
  • Borbély Alexandra, a legjobb európai színésznő díjjal kitüntetett, Jászai Mari-díjas színésznő 
  • Piczkó Katalin, pszichiáter; tréner; senior EMCC akkreditált coach; ügyvezető, Tolerance
11.20-11.50

Térkép a testi-lelki harmóniához

Mi állhat a hátterében a legyakoribb női problémáknak? Hogyan hatnak a szülői minták és a neveltetés? Mi minden állhat a munkahelyi siker, karrierépítés, pénzügyi boldogulás útjában? Milyen konkrét eszközök és módszerek elérhetőek, ha szeretnénk elengedni a szenvedést okozó sémáinkat, mintáinkat? Lehet-e a fejlődés útján gyorsabban, hatékonyabban haladni?

Moderátor: Balázs - Nagy Nikolett - head of social media, Forbes

Buda László, pszichiáter, az Ultrarövid Terápia módszer megalkotója

11.50-12.25

Öngondoskodás és autentikus nő

Hol vagyok én a saját életemben, milyen lépéseket tehetek az öngondoskodás és az önszeretet gyakorlására? Hol kezdjem önmagam újra-megismerését? Hogyan kerülhetek közelebb az autentikus énemhez, a bennem lévő nőhöz? Az önfeladástól az önmegtalálásig a Forbes Makers trénereivel.

Moderátor: Balázs - Nagy Nikolett - head of social media, Forbes


Kovács Eszter, jóga, meditáció és mindfulness oktató, a Mat on the Moon alapítója
Benke Vali Leria, szexuálpszichológus, a Szexből is megárt a kevés könyv társszerzője
Gerhát Réka, coaching pszichológus, mindfulness tanár, a Megoldásközpont alapítója

 

Powered by   

12.25-14.00

SZÜNET

14.00-14.20

Futni és megállni. Mindent a maga idejében.

Oldalán ez az egyik nyitó gondolat: "Blogomban találsz aktuális versenybeszámolókat, vagy csak épp néhány gondolatot, amelyek futás közben és azon kívül foglalkoztatnak." Min lehet gondolkodni 265 vagy 355 km futás közben? Jönnek-e egyáltalán hétköznapi gondolatok vagy a fókusz 100 %-ban a futáson van? Minden lépés előre megtervezett? A három gyermekes családanya a színpadon elmondja mennyi tervezés, felkészülés, energia van az eredményei mögött.

Moderátor: Bánáti Anna, - főmunkatárs, Forbes

  • Lubics Szilvia, ultrafutó, fogorvos
14.20-14.25

Ha csak egy órád lenne

 Az óra, ami több, mint egy eszköz. Stílusos viselet, egészségfigyelő eszköz. A Garmin óra segít céljaid elérésében, személyre szabott edzéstervet készít, figyeli és elemzi a tested működésének értékeit. Érintésmentesen fizethetsz, és még zenét is hallgathatsz róla sportolás vagy strandolás közben.

Moderátor: Musch Rozina - business coach 

Bóna Linda, Marketing manager

Powered by 

14.25-14.45

Az optimizmus, mint erőforrás az élethez

Te optimista ember vagy? Gondoltál már erőforrásként az optimizmusra? Ami segíthet a változások kezelésében is? A nőket az evolúció felkészítette az változásokra. Testünk, lelkünk folyamatos átalakulásban van. Az idő telik, mindenkinek más hullámzással. Használd az optimizmust az üzletben és a családi életedben az építkezésre!

Moderátor: Balázs - Nagy Nikolett - head of social 

Margaret Ann Dowling, publisher, content curator, organisational psychologist

14.45-15.15

Mozgással a kiegyensúlyozott hétköznapokért

Anyukák, vállalkozók és aktív közösségi média szereplők is. Hogyan találják meg az egyensúlyt ebben a sok szerepben? És miért fontos számukra a rendszeres mozgás? Mi segít még nekik, hogy jól legyenek és motivációt adjanak a családjuknak és követőiknek?

Moderátor: Musch Rozina - business coach

Börcsök Viktóriavlogger, influencer
Zubor Roziújságíró, podcaster
Ott Annaművészeti menedzser, podcaster

VIP LOUNGE

A Raiffeisen Bank nem csak a mindennapi pénzügyekben partner, de a vagyongyarapításban és befektetési tanácsadásban is segítségedre van. Látogass el a Raiffeisen Premium Banking VIP Lounge-ba, ahol prémium tanácsadónk egész nap a rendelkezésedre állnak, vagy húzd ki a szerencseszámodat sorsológömbünkből és vigyél haza értékes ajándékokat!

powered by    

 

Exkluzív reggeli beszélgetés VIP vendégeinknek!

Epres Pannival, Wortmann Gabriellával beszélget Galambos Márton!

 

Mi vár még rád a Raiffeisen Premium Banking VIP Lounge-ban? 

A tokaji Zichy Szőlőbirtok tulajdonosa, Zichy Anikó azt vallja, hogy a pezsgő nem csak egy ital, hanem egy életérzés. Elegáns, trendi, klasszikus és mégis lezser, ami megengedhető a mindennapokban. A Zichy Anna termékek a luxus és a megfizethetőség harmóniáját kínálják. Ha valódi értékeket és különleges pillanatokat keresel, a Zichy Szőlőbirtok pezsgője és a Frizzantéja is tökéletes választás lehet.  Csatlakozz hozzánk, és élvezd az élet pezsgő oldalát!

 

Moderátorok

főszerkesztő, Forbes

Galambos Márton



kiadóvezető, Libertine Könyvesbolt; műsorvezető, RTL; olvasásnépszerűsítő, NIOK

Szabados Ági



business coach

Musch Rozina



vezető szerkesztő, Forbes.hu

Zsiborás Gergő



vezető szerkesztő, Forbes

Fekete Emese



vezető szerkesztő, Forbes

G. Tóth Ilda



head of social media, Forbes

Balázs - Nagy Nikolett



műsorvezető, művészeti szakember

Winkler Nóra



főmunkatárs, Forbes

Bánáti Anna



újságíró

Galavits Patrik



Mi vár még rád?

Életünket a kapcsolatok alakítják. Ezt a Telekomnál már régen tudják, ezért van az, hogy ma a T betű világszerte mindenféle kapcsolat szimbóluma, különösen az emberek közötti kapcsolatoké. Fontos számukra, hogy a  (be)kapcsolódást minél többek számára lehetővé tegyék, ezért döntöttek úgy, hogy az idei Forbes Power Women’s Summit mindkét színpadán, egész nap jelnyelvi tolmácsolást biztosítanak a SINOSZ-szal együttműködésben, ahogy teszik azt 29 üzletünkben országszerte siket- és nagyothalló ügyfeleik számára.

______________________________________________

A több, mint 200 éves JOHNNIE WALKER a világ első számú skótwhisky-márkája* (*Drinks International Annual Brand Report 2024) , amelyet több mint 180 országban forgalmaznak A Johnnie Walker elkötelezett a folyamatos fejlődés, előrelépés mellett, amiről a több évtizedes mottójuk a KEEP WALKING is szól. Hogy mindannyian előrébb lépjünk egy olyan világba, ahol mindenkit elfogadnak, üdvözölnek és ünnepelnek. A márka kétszáz éve a haladás szimbóluma. Kampányaiban kiemeli a női példaképek jelentőségét, bemutatásukkal szeretné buzdítani a nőket, hogy valósítsák meg önmagukat és álljanak ki a nemek közti esélyegyenlőség mellett. 

______________________________________________

A Cerbona több mint 35 éves múlttal rendelkezik, ez idő alatt folyamatosan kutatták és kutatják fogyasztóik igényeit. Követik a trendeket és bővítik portfóliójukat, hogy mindenki megtalálja a kedvencét legyen akár vegán, gluténérzékeny vagy egyszerűen csak édesszájú. A kulisszák mögött annyit elárulunk, hogy idén sem hagynak titeket izgalmas újdonságok nélkül sem ízek, sem termékek terén. A welcome csomagban adnak egy kis ízelítőt, de érdemes lesz megkeresni őket a kiállítók között is!

______________________________________________

A L’OCCITANE-nál hisznek az egyenjogúságban és támogatják, hogy a nők egyedül is elérhessék üzleti céljaikat. A Burkina Fasó-ban elindított kezdeményezéseiknek köszönhetően lehetővé teszik, hogy a shea vajat előállító Burkinabé nők függetlenebbé válhassanak. Alapítványuk segítséget nyújt nekik mikro hitelek, íráskészség-fejlesztő és oktatási programok formájában. A Forbes Power Women's Summit keretében kipróbálhatod újdonságaikat, illetve az arcdiagnosztikai készüléket is, amely segítségével megtalálhatod a Te bőröd igényeinek leginkább megfelelő arcápolási rutint. 

______________________________________________

A BOSS új The Scent Elixir illatpárosát a mindent elsöprő csábítás kalandja inspirálta. Míg a női illat mámorítóan szexi kisugárzását a tüzes rózsabors, a titokzatos nadragulya virág és a sötéten érzéki ámbra illatjegyeinek köszönheti, férfi párjában a fűszeres pimento paprika, a vibráló lavandin abszolút és a bársonyos kaledóniai szantálfa jegyek magabiztos energiája lüktet. Fedezd fel a legújabb BOSS The Scent Elixir illatokat az esemény welcome csomagjában!

____________________________________

A megújult Anna Grand Hotel világában minden pillanat az időtlen luxusról tanúskodik, vendégei a 18. századi elegancia és a modern kényelem harmóniáját élvezheted. Ismerkedj meg Balatonfüred ékkövével, amely akár több szász fős konferenciáknak is ideális helyszínéül szolgálhat.

 

______________________________________________

Az Institut Esthederm dermokozmetikai márka minden egyes termékében képviseli a luxust és minőséget. Egyedisége az ökobiológia megközelítésben rejlik, ahol a szépség és az egészség összefonódik. Magyarországon az Esthederm márkával 4 éve, Franciaországban azonban már évtizedek óta a szépségápolás egyik kiemelkedő márkájaként van jelen. Fedezd fel a francia luxusminőséget és az anti-aging bőrápolás legújabb innovációit az Esthederm standjánál!

____________________________________________

FREYWILLE - A művészet esszenciája. Az 1951-ben Bécsben alapított FREYWILLE tűzzománc manufaktúra ikonikus a művészi formatervezés és az egyedi dizájnok terén. Kimagasló minőségű és szépségű ékszereivel magas sztenderdeket állít fel a tűzzománckészítés világában. Legújabb kollekciójuk a modern absztrakt művészet és a reneszánsz világát idézik meg a mai kor szelleméhez és igényéhez igazodva.
Keresd fel standjukat, fedezd fel a legújabb kollekciókat, inspirálódj és gyönyörködj a motívumokban gazdag ékszerekben és vegyél részt nyereményjátékukban, hogy nyerhess egy értékes selyemkendőt vagy ékszert az éppen aktuális kollekciókból!

____________________________________________

Az idén 30 éves HOLD Alapkezelő célja a magas színvonalú befektetési eredmények hosszú távú biztosítása. A pénzügyekkel kapcsolatos döntések nehezek, ezért küldetésüknek tekintik az emberek gazdasági edukációját. Kihasználva függetlenségüket és munkatársaik kreativitását, élen járnak innovatív ötletek megvalósításában. Keresd meg őket a rendezvényen, nézz tükörbe, és tudd meg, te milyen befektető vagy!

____________________________________________

A legmodernebb fogászati technológiák, magas színvonalú szakértelem és páciensközpontú megközelítés… A Kreativ Dental Fogklinika kiemelkedő minőségű szolgáltatásainak köszönhetően számos külföldi országból is kifejezetten azért látogatnak ide, hogy részt vegyenek a világszínvonalú fogászati eljárásokon. Legyen szó akár hazai, akár külföldi páciensekről, a Kreativ Dental Fogklinika mindenki számára személyre szabott, kényelmes és hatékony kezelést biztosít. Keresd kiállítói standjukat, ahol személyesen is bemutatják Nektek széles szolgáltatási palettájukat!

____________________________________________ 

A Packeta Hungary Kft. egy Csehországból indult, logisztikai szolgáltatásokat kínáló nemzetközi cégcsoport tagja. Cégük 2019 óta szolgálja ki a magyarországi webáruházakat, és 2021 óta kínál dedikált szolgáltatást magánszemélyeknek. Fő profiljuk a csomagpontos kiszállítás: Z-Pont átvevőhelyeik és Z-BOX csomagautomatáik száma közel 3000-nél jár hazánkban, illetve több mint 130 000-nél további 33 országban a partnereiknek köszönhetően.
Próbáld ki standjuknál a csomagküldés innovatív, környezettudatos formáját egyszerűen, néhány lépésben a Packeta applikáción keresztül!

____________________________________________ 

A British Council kapcsolatokat, valamint egymás iránti kölcsönös megértést és bizalmat épít az Egyesült Királyságban és más országokban élő emberek között. Ehhez a művészetet, a kultúrát, az oktatást és az angol nyelvet hívják segítségül. Nyelviskolájuk felkészült tanárokkal, vizsgaközpontjuk magas színvonalú, nemzetközileg elismert nyelvvizsgák kínálatával várja az érdeklődőket.

 

____________________________________________ 

A dm tavaszi kampányában a természet az új impulzusok forrása!
2024 áprilistól szépség kampány részeként útjára indult a dm Szépségbusza és a Forbes Women’s Summion is találkozhattok velünk! A mozgó szépségműhelyben sminkeléssel és hajformázással várjuk az érdeklődőket, akik megismerhetik a dm márkás újdonságokat, a szakemberek pedig szépségtanácsokkal is ellátják a vendégeket. A szépülés eredményét egy fotón is megörökítjük, amelyet ajándékba odaadunk.
A dm a Szépségbusz állomásain hulladékgyűjtő dobozok kihelyezésével segítünk megfelelően gyűjteni a lejárt vagy nem használt kozmetikai termékeket.
Ha valaki legalább 5 db lejárt, elhasznált kozmetikai terméket hoz a dm Szépségbuszon elhelyezett gyűjtőládába, mi ezt értékes ajándékkal viszonozzuk.


____________________________________________ 

Több mint 50 éve teszik lehetővé az emberek számára a világ minden táján, hogy ünnepeljék egyedi szépségüket, és teljesítsék álmaikat. Kiváló minőségű, biztonságos, modern termékeket hoznak létre és kínálnak a szépség szerelmesei számára, és egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy globális szépségközösség részévé válhassanak.
Svéd szépségmárkaként hisznek abban, hogy amikor jól nézel ki és jól is érzed magad, lehetőséged van arra, hogy igazán kibontakozhass. És egy szenvedélyes és támogató, nemzetközi közösséggel együtt bármi lehetséges. Látogass el az Oriflame standhoz és fedezd fel az egyedi, személyre szabott arcápolás élményét. Segítenek abban, hogy megtaláld a számodra ideális NOVAGE+ szépségápolási rutint.
 

 

____________________________________________ 

Küzdesz a hajhullással vagy megromlott hajad minősége? Szeretnél dús, erős és egészséges hajat? Mi tudjuk a megoldást: a budapesti és győri Aesthetica Orvosi Központban elérhető egyedülálló, AI vezérelt hajanalízissel támogatott, komplex lézeres hajterápia egy igazi jolly joker minden hajproblémára: hajhullás, elvékonyodott hajszálak, menopauza hajproblémák! Egyedülálló lézeres technológiával, 20 év egészségügyi és több mint 700.000 lézeres kezeléssel nyújtanak komplex megoldást hajproblémáidra!
Keresd a welcome csomagodban az Aesthetica Magazint, és foglalj időpontot ingyenes, AI vezérelt hajanalízisre & hajgyógyászati konzultációra!

____________________________________________ 

A reformer (gépesített) Pilates az egyik leghatékonyabb mozgás, ha az izmok formálása, ruganyosság, hajlékonyság elérése, valamint karcsú alak a célod! Sőt bármilyen rehabilitációt támogathat, mivel úgy erősíti az izmokat, hogy nem terheli az ízületeket. Tudj meg mindent erről a mozgásformáról, keresd a TMS Pilates kihelyezett reformer gépeit a kiállító térben, oktatóik pedig mindenben segítenek!

____________________________________________ 

A Zewa márka küldetése középpontjában a gondoskodás áll, melynek központi, meghatározó szereplői a nők. Elsősorban nekik és családtagjaiknak szeretnének egy kis kényeztetést, puhaságot nyújtani a mindennapokban, illetve megkönnyíteni a házimunkát. A welcome csomagban adnak egy kis ízelítőt a prémium háztartási papírtörlőből, mellyel könnyebben és gyorsabban tisztává varázsolhatjátok otthonotokat!

____________________________________________ 

 

Az RTL+ az RTL Magyarország reklámmentes streaming felülete, amely kifejezetten a hazai közönség igényeire szabva, magyar nyelven kínál szórakoztató és ismeretterjesztő tartalmakat, beleértve magyar és nemzetközi sorozatokat, reality-ket, talkshow-kat és díjnyertes dokumentumfilmeket is.
Az RTL+-on látható A renitens című saját gyártású sorozat, itt érhető el a szintén saját gyártású Valami Amerika, Mellékhatás és A Király teljes évada mellett a friss Oscar-díjas 20 nap Mariupolban című dokumentumfilm is.
A tavasz folyamán érkezik a streaming felületre az On the Spot alkotóinak vadonatúj dokumentumfilm-sorozata, Az Istenek szigete.
Ha részt veszel az eseményen, megajándékozunk egy 1 hónapos ingyenes RTL+ előfizetéssel, amivel hozzáférsz az RTL+ felületen található minden sorozathoz, filmhez, RTL-es műsorhoz, reklámok nélkül.
______________________________________________

Egy autó minden élethelyzetben biztos támaszt nyújt. Legyenek ezek üzleti hétköznapok, a vállalkozói lét kihívásai vagy legnagyobb álmaid elérése, a Suzuki modelljeire minden helyzetben számíthatsz!

Győződj meg modelljeik sokszínűségéről és látogass el Te is a Suzuki lounge-ba! Ismerd meg márkanagyköveteiket, játssz velük izgalmas nyereményekért, helyezd magad pár perc kényelembe és frissülj fel egy itallal, hogy új lendülettel folytathasd utadat!

______________________________________________

Az answear.hu divat webáruház oldalán több mint 600 márka 200 000 terméke található meg. A webáruház a legnagyobb divatmárkáknak, sportos, ikonikus farmer, közismert és népszerű prémium márkáknak ad otthont, valamint különleges és egyedi Home&Lifestyle termékek is szerepelnek kínálatukban.

Fedezd fel te is az Answear élményt, vásárolj kényelmesen és egyszerűen a weboldalról vagy töltsd le az applikációt. Az Answear.hu divat webáruház az eseményre látogatókat egy kedvezménykuponnal lepi meg.

______________________________________________

 

MALTESERS gyakran a barátok közötti kötetlen pillanatokra választott csokoládé. Ezek a pillanatok, amikor együtt kuporodunk össze a kanapén a tévé előtt, vagy az irodai étkezdében elfoglaljuk a sarokasztalt, hihetetlenül fontosak lehetnek abban, hogy segítsenek megbirkózni az élet viszontagsága

______________________________________________

Két előadás között frissüljetek fel az Eisberg salátáival és önteteivel a Forbes Women's Summiton! Keressétek az Eisberg standját, ahol megkóstolhatjátok méltán népszerű roppanós saláta- és zöldségkeverékeinket! Azt is megmutatják, hogy a saláták hogyan varázsolhatók még ízletesebbé a hozzájuk leginkább passzoló öntetekkel. Ezektől garantáltan frissek lesztek egész nap és többször is visszatérhettek hozzájuk!

______________________________________________

 

A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz. Ennek szellemében jöttek létre az Adrienne Feller prémium natúrkozmetikumok. A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak.

Alapelvük a szakmai felkészültség és a természettel való harmónia megteremtése.

______________________________________________

Te hol érzed maga a legjobban? Hol tudsz önmagad lenni, feldolgozni a nap történéseit, lazítani egyet? És mi kell Neked ahhoz, hogy ebben is kiteljesedj? Ha szeretnél egy inspiráló feltöltő pontot otthon, például a teraszodon, akkor  keresd fel a Tectona Grandis kitelepüléseit, és lazulj velük két előadás között. Mert a Tectona Grandis világa nem csak a kerti bútorokról szól. Nem csak a nyugalom tárgyi hozzávalóit szeretnék nyújtani Neked, hanem a mindennapos megújulás lehetőségét is, pont ott, ahol otthon érzed magad.

Nézd meg mindkét, a rendezvényre megálmodott enteriőrjüket, találd meg a stílusod, és ha játszol is velük, akár haza is viheted a TG élmény.


______________________________________________

Az EndoCare Endokrinológiai Központban 30 éve segítenek meddő pároknak felismerni a hormonháztartásban felmerülő eltéréseket és visszaállítani annak helyes működését. Évente több száz babával gazdagítják pácienseik családját, ez a szám pedig tovább emelkedik az interdiszciplináris tudás és a technológiai fejlesztéseink kiaknázásával.

Cleanme.life a higiénia új világa! Céljuk a fenntartható jövő megteremtése. Termékeink biodegradációra vannak optimalizálva, így kíméletesek a környezethez. Kifejlesztették a Higipack csomagolást, az első stabilizált papírdobozos megoldást folyékony tisztító- és mosószerekhez. A welcome csomagban található kuponnal most kedvezményes áron próbálhatjátok ki termékeiket!

Google+